Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weg van Onze Wereld.....maar waar naar toe?Weg van Onze Wereld....op het einde van dit schooljaar vertrekken de leerlingen van de groepen 8 naar het voortgezet onderwijs. Maar naar welke school gaan ze en waarom? Dicht bij huis of juist ver weg? De leerlingen van de groepen 8 bezoeken samen deze weken allerlei scholen in Den Haag voor het voortgezet onderwijs.

 


We gingen lopend naar de Haagse dat lag achter zuiderpark.
We gingen binnen, en toen ging de direckteur zich zelf voorstellen aan ons.
Daarna kregen we een voorstelling van een paar leerlingen het ging over:
Techniek, Zorg en Welzijn, Economie.
We moesten het raden wat ze hadden, en we moesten ook raden of ze een TL,BASSIS,Kader. Later gingen we naar comuterlokaal en gingen we animaties maken was erg leuk!!! En toen gingen we naar een andere computerlokaal we kregen daar ook les of bedrijf enz. Toen gingen we naar de kantine en kregen we wat te drinken en eten en we kregen ook map, pen, liniaal,blaadjes en info over De Haagse.

Daarna gingen we naar school.
Meltem 8c

We gingen naar binnen in het edithstein college het was een oude gebouw, maar ze hadden ook een jr gebouw daar kregen we lessen in totaal 3 lessen kregen we. dat waren nederlands, mens en maatschapij,daarna hadden we een pauze van 25 min we mochten op de pc in de pauze daarna hadden we engels toen gingen we weer weg . als ik de edithstein een cijfer mocht geven was dat een: 7,5
niyaaz 8cMEER WETEN? KLIK HIER VERDER NAAR DE WEBSITES!

EdithStein College
City+ College
Overbosch College
Johan de Witt Media College
Segbroek College
Aloysiuscollege
Varias College
Praktijkschool De Einder
WateringseVeld College
Hofstad College