Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepen 8 naar het Debat ToernooiDebatteren...kun je leren! Het is het vierde jaar dat het Nederlands Debat Instituut het toernooi organiseerde om het debat als educatieve methode binnen het onderwijs te stimuleren. Een aantal leerlingen uit de groepen 8 gingen zaterdag 16 april samen met Meester Olaf en meester Wim naar het Debat Toernooi op het Aloysius College aan de Oostduinlaan in Den Haag.

 
Basisschool Debattoernooi 2010!

Zaterdag 17 april deed ik en nog een paar andere kinderen ( Serife,Raisha,Cayan,Abdurrahman,Rohit) mee aan de Basisschool Debattoernooi dat plaats vond in de AC. Er waren negenendertig andere scholen die mee deden. We hadden drie rondes. Na de tweede ronde hadden we een lunch, en daarna hadden we de derde en laatste ronde. Jammer hebben we alle drie de rondes verloren met half puntje minder dan de tegenstanders. Tot slot lieten we ballon de lucht in vliegen en de ballon die het verst komt krijgt een prijs!!

(En de school uit hilversum heeft gewonnen)
Asma 8bMontessorischool-Zuid uit Hilversum heeft op zaterdag 17 april in Den Haag het nationale Basisschool Debattoernooi 2010 gewonnen. Een recordaantal van 34 basisscholen uit het hele land deden mee. Onder andere Tweede Kamerlid Tofik Dibi en SchoolTV-weekjournaal presentator Mr. Right namen in de finalejury plaats.
Meer weten over het jaarlijkse Debat Toernooi?

Website Debat Toernooi 2010