Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De groepen 8 nemen afscheid....De groepen 8 nemen afscheid...weg van Onze Wereld! Woensdagavond 18 juli zat de aula helemaal vol met leerkrachten, ouders en familie; voor de laatste keer werd de musical opgevoerd, uitreiking van de musical-awards 2007 en keken we samen naar de video van de werkweek in Valkenswaard....een warme woensdagavond!

 
HALOW IK BEN YETER EN WIJ HADDEN WOENSDAGAVOND HADDEN WIJ DE AFSCHEIDSAVOND IK VOND DAT HET HEEEL ERG LUEK WAS ALEEN WIJ MOESTEN WEL HEEEL HARD HUILEN EN WE GINGEN NAAR DE FILM VAN DE KAMP KIJKEN EN WE GINGEN ONS MUSICAL NAAR ONS UODERS LATEN ZIEN ZIJ VONDEN HET OOK HEEL ERG LUEK EN DE EEERSTE VAN DE JOMGEN WAS GIO GEWORDEN EN VANDE MEISJES WAS HET HATICE EN VAN DE DANS GROEP WAREN DAT SEMANUR,SAMINA,SEHNAZ,ESMA,YASEMIN, EN VOOR DE REST WEET IK NIET WAT IK MOET ZEGGEN DAAROM WENS IK ONZE WERELD EEEN LEUKE JAAR VOOR DE REST EEN GEZELLIGE JAAR VOOR DE REST dddddddddddddddddddddddddoooooooooooeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!??????
yeter yildiz 8bHet afscheidavond was heel leuk.Ik vond de video van de werkweek ook heel leuk.
De grote boze tovenaar dus ebru uit 8c en giovanni uit 8b hadden de musicalawards gewonnen.
De meesters en juffen uit groep 8 hadden een liedje gezongen over ons en dat was ook heel leuk.Maar ik vind het wel heel jammer dat ik de kinderen met wie ik in de groep zat misschien nooit meer zal zien.Gisteren hadden we ook de musical voor het laatst gespeeld, en dat vind ik ook heel erg jammer.Ik ga iedereen missen maar het meeste mijn vriendinnen.
Groetjes Ewa 8aHoii iedereen!!
Voordat ik met mijn vehaal begint wil ik eerst de juffen en de meesters van groep 8 heel erg veel bedanken.Het was een hele leuke jaar, ik zal altijd aan jullie blijven denken..1.Meester Olaf: ik kon heel erg goed met u opschieten ookal was ik soms een beetje stout.Ik wist al vanaf begin dat ik goed met u zou worden en dat zijn we ook geworden.. meester ik wil u special bedanken voor alles en waarom special? misschien als u een beetje goed nadenkt dan weet u wel waarom ik u special bedankt Ik zal u missen en nooit uit mijn gedachten wissen!..2.Meester Maurice: Aag mijn lieve meester.. zou ik wat eerlijks zeggen?al die jaren heb ik als meester en juf:juf Sarita,Meester Jamal,Juf Davina,Meester Olaf en Meester Maurice dus u gahad..Ik zeg eerlijk ik vind u de beste meester ookal vond ik u soms een beetje vervelend..U gaat ook weg he.. ja het is ook zo ver voor u meester ik zal u missen!...3.Jufrouw Maschja:Juffieee!! ik hou echt veel van u! ik weet niet u bent zo anders ik mag u echt heel graag!!U kunt heel goed met dames opschieten.. juffiee ik zal u ook nooit vergeten!!U mij ook niet he ahahha..3.Meester Wim:Meester Wim ik had niet echt veel contact met u, maar alsnog vond ik u heel aardig ookal was u een beetje eng met u stem hahaha..
lieve meester ik zal u niet vergeten en vooral niet u STEM!!

Tjah en dit was het dan he.. Ik vind het heel jammer dat ik weg moet:( Maarja afscheid nemen hoort er eenmaal bij he ookal is het moeilijk Dankjewel Onze Wereld!!
Senem 8a