Haagse Voorlees Ronde met HudanurAl eerder had Hudanur uit groep 8b de Voorleeswedstrijd op Onze Wereld gewonnen.  Zij mocht door naar de Haagse Voorleesronde....op zaterdag 8 februari 2014 vond de voorleeswedstrijd plaats in de Grote Bibliotheek in het centrum. Een zaal vol luisteraars, vrienden en familie, een echte jury en veel goede voorlezers...een spannende dag!      

 


Van harte gefeliciteerd Hudanur!!!!!!!!
 meester Rien
 
Hartelijk gefeliciteerd Hudanur ! We zijn trots op je !
Meester Ton
 


Onze voorleeskampioen van de groepen 7 en 8 Hudanur mocht het zaterdag opnemen tegen de andere school-winnaars. In de grote bibliotheek aan het Spui was een aparte zaal ingericht voor de voorleeswedstijd.
Hudanur deed het fantastisch! Haar keuze voor het boek Wonder van R.J. Palacio vond de jury verrassend. De introductie van het stukje dat Hudanur ging lezen en het lezen zelf gingen echt heel goed.
Na Hudanur was het de beurt aan Pravish van de Comeniusschool. Hij werd uiteindelijk de terechte winnaar.
Hudanur kreeg nog van veel kinderen, toeschouwers en juryleden complimenten!
Bij Hudanur thuis houdt iedereen van lezen. Haar vader zei, dat je door lezen je wereld verbreedt. Je leert hoe andere mensen denken, leven, doen… En dat is belangrijk!
Van harte gefeliciteerd met de tweede plaats!

 


customisable counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.