Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een Werelds Kerstontbijt en afscheid.....Vrijdagochtend 17 december 2010....sneeuw! Leerlingen en ouders kwamen met schalen vol lekkers door de sneeuw naar school. In alle versierde kerstklassen konden de groepen beginnen aan een eigen kerstontbijt. Met nog genoeg tijd voor het kerstverhaal, een kwis of een spel te doen, werd de laatste ochtend op Onze Wereld feestelijk samen afgesloten...tijd voor afscheid...en kerstvakantie!

 
Veel berichten, gedichten en mooie woorden in de Brievenbus op de website voor juf Ferhan...veel leerlingen hebben op deze laatste dag voor de kerstvakantie afscheid van haar genomen. Zij gaat verhuizen naar Instanboel! Daaaaaaaag juf Ferhan, goede reis en heel veel succes in 2011!