Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoek van studenten uit ArubaWoensdag 16 april was er bezoek van ver weg: 8 juffen in opleiding wilden graag praten met onze meesters en juffen in opleiding (studenten van de OpleidingsSchool). De 8 juffen studeren op de PABO van Aruba. Ze lopen nu ongeveer 6 weken stage in Nederland, in de provincie Limburg. Maar ze bezoeken elke week ook nog andere scholen. Deze week was Den Haag aan de beurt....

 
Ze moesten vroeg opstaan om op tijd op Onze Wereld te zijn. In de "kerk" werden ze ontvangen door onze studenten en maakten ze een wandeling door de school. Ze wilden heel veel weten van hun collega-studenten. En natuurlijk veel zien. Vooral de mooie Smartborden waren een verrassing!Aan het einde van het bezoek kregen we een mooie kalender cadeau. Als het goed is laten de Arubaanse studenten nog een berichtje achter in de brievenbus!