Voorleeswedstrijd in het WereldtheaterWie gaat er namens Basisschool Onze Wereld meedoen met de Nationale Voorleeswedstrijd? Eerste rondes in de klassen, de schoolfinale vond plaats op vrijdagmiddag 21 november 2014 in het Wereldtheater met maar liefst 8 lezers uit de groepen 7 en 8......een spannende wedstrijd met mooie boeken en erg goede voorlezers!

 

 


Gefeliciteerd Furkan !!Salma oud-leerling 8a

Mooi gedaan furkan jij vind mij wel een goeie keeper maar ik vind jou een goede lezer Mustafa 6a

goed gedaan allemmaal we wensen jullie allemaal plezier lang zal je lezen xxxx en nog wat kom pas als jullie hebben gewonnen veel plezier Anissa 7d

hallo ik ben esma oud leerling ik heb jullie heel erg gemis t oud leerling esma 8c

thanks voor alles FURKIIII 8a

gefeliciteerd furkan rabia 8d

goed zo blijf jullie best doen mustafa 6a

HARTELIJK GEFELICITEERD FURKAN . KNAP !  MEESTER TON

Maar liefst 8 goede lezers uit de groepen 7 en 8 maakten het de jury best wel moeilijk....uiteindelijk werd de beste lezer uit de groepen 8, Furkan uit 8a de winnaar van de voorleeswedstrijd!  Alle lezers kregen een eigen voorlees-medaille en Furkan mag gaan oefenen voor de Haagse Ronde....Gefeliciteerd allemaal!

 

 

customisable counter


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.