Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar de Arena in AmsterdamMeester Paul en meester Henk gingen met een aantal leerlingen uit de groepen 6 op zondag 10 februari 2013 helemaal naar Amsterdam naar de Arena! Daar keken ze samen naar de wedstrijd Ajax-Roda JC. Een bijzondere ( en koude) belevenis in de Amsterdam Arena. Klik verder voor foto's en verhalen!

 


Gelijkspel meester Paul. Jammer ik was ook voor Ajax.
Seymanur 7c

Aaah wat leuk ;O
Francess.Gr 7c

ik ben helemaal jaleurs op de kinderen die naar ajax gingen.Want ik wou ook gaan maar ik ben blij dat ik het niet koud heb aan de ene kant ben ik verdrietig aan de andere kant ben ik blij dat ik geen natte en koude tenen heb maar ik vind het niet erg
Esra 6b

Een mooie belevenis ! Fijn dat jullie zo genoten hebben .
Misschien waren meester Henk en meester Paul minder blij met het gelijkspel ????
Meester Ton

zooo leuk ik wiler ook naar toe
ik was naar nederlandvsturkijje
ibrahim 8d

WOW!
ikram 8c

Op 10 feb gingen wij naar amsterdam arena, Ajax tegen Roda jc super!!
Het was erg leuk want bij het begin was het erg spannend,Maar al gauw was het normaal geworden. we moesten een heel stuk eind lopen gellukig waren,we er we mochten eerst frietjes eten jamie. En achter ons zaten een paar rare gasten we noemden ze hulligens, want ze gingen schreeuwen,OK schreeuwen was normaal maar ze dronken bier/wijn en ze morsten het overal. het was leuk ik mocht op meesters nek omdat ik pijn had en ik kon niet lopen wandt me voeten zijn bevroren en ook me oren.
eylul en rabia 6cwe gingen in de auto.uit eindelijk waren we bij Amsterdam. toen parkeerde wij bij makro.En we gingen lopen naar de Amsterdam arena. En we gingen naar de kassa van de Arena.We gingen naar de kraampje. en we gingen eerst patat kopen voor dat we eerst in de stadion waren. En toen gingen we naar boven met ons kaartje.en we gingen Ajax aanmoedigen en we waren heel hoog.En er was een meneer die dronken was achter ons.En er was een jonge die hele tijd papier vliegtuigjes maakten en op mensen gooiden.En de wedstrijd was 1 tegen 1 en we gingen nog na de wedstrijd nog naar de soeveniers winkel.
En we gingen terug naar de auto en toen reden we naar school.
okan en taha 6c
vervolg van Rabia en Eylul; Toen we terug gingen lopen mocht ik op meesters schoot hihi.
Maar voor het lopen naar de auto hadden we een patatje gekocht. Oja ik vond Rabia zo grappig omdat ze een muts ophad , en de achterste mannnen speelden met haar muts. En iedere keer kwam heel veel vliegtuigen van boven van de kinderen. Toen ik in de stadion kwam vond ik het zo mooi maaar over 10 min was ik eraan gewend. Het was zo leuk!!! ik hoop dat we de volgende keer weer gaan, en Ajax scorde pas de 45ste min en Roda jc de 39ste min. Het was heel leuk en vol lekkere dingen jammie!!!!!!!!!!!!
eylul en Rabia 6c
customisable counter