Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onder water met meester HenkMeester Henk liet een gratis proefles duiken van de SCUBA RANGERS KIDSCLUB niet zomaar voorbij gaan...met een aantal leerlingen en ouders gingen ze samen naar zwembad de Blinkerd in Scheveningen. Samantha en Meltem van groep 6b schreven een verslag.Meer weten over duiken? Onder alle foto's staan links naar de websites!

 


Hallo wij zijn Samantha en Meltem.
Wij gingen zaterdag duiken met meester Henk en de moeder van Meltem in zwembad De Blinkerd.
Meester Henk ging ons thuis ophalen. De weg zat helemaal vast want er was braderie en Vlaggetjesdag in Scheveningen.Toen we bij het zwembad waren was Sarona er al. Na het omkleden gingen we naar het bad en kregen wij een duikbril en zwemvliezen.Daarna moesten we een trimvest aandoen net als een bodywarmer.
Aan het trimvest zat ook de fles met perslucht. Die woog heel zwaar.
In de fles kan 600 liter lucht. In het vest zaten blokken lood zodat wij op de kant superzwaar waren.
Maar in het water ben je zo licht als een veertje.
Het was eerst een beetje raar om onderwater te ademen. Maar was het wel normaal geworden. Wil je zinken dan laat je lucht uit je vest lopen. Wil je omhoog dan laat je weer lucht in je vest lopen met de inflator.Toen gingen we onderwater overgooien met een raket. En daarna gingen we Boter Kaas en Eieren spelen onder water. Het was heel erg leuk maar die fles hinderde ons heel erg. Op het einde gingen we nog een beetje zwemmen. We gingen ons omkleden en toen gingen wij lekker tostiļæ½s eten.Met dank aan meester Henk...meer weten over duiken?
Duik hieronder in de websites!


Zwemschool de Tuimelaer
ScubaRangers
Seamore: met duikfilmpjes en foto's