Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoek In Holland en Uit SurinameOp woensdagochtend 4 september bezoek van een groep studenten van InHolland;
ze studeren allemaal voor juf en wilden heel graag komen kijken op Basisschool Onze Wereld! Later kwam Irene van Dijk en familie namens de Slooteschool uit Suriname naar het Wereldtheater in de Brandtstraat om meester Ton nog te feliciteren met zijn feestelijke benoeming tot ridder!

 


Wat heb ik genoten tijdens de rondleiding!
Onze wereld is echt een school om trots op te zijn!
Bedankt voor de gastvrijheid en de rondleiding.
Groeten, Claudette (student INHolland)

Hallo allemaal,
Ik vond het superleuk om een kijkje te nemen binnen jullie school.
Mooi gebouw, hartelijke gastvrijheid, toffe visie; ik heb genoten van tijdens de rondleiding.
Groet, Pauli (pabostudent InHolland)

Beste leerlingen en team van Onze Wereld,

Wat hebben jullie een mooie en leuke school! Ik ben zelf niet op bezoek geweest op 4 september, maar hoorde dit van alle nieuwe pabostudenten die wel bij jullie op bezoek waren en zie het op de foto's.
Heel hartelijk bedankt voor de ontvangst en misschien tot volgend jaar.
Coby van Duijvenboden,coordinator jaar 1 Pabo Inholland

Zoo wat leuk!!
Seymanur 8cAlle studenten van InHolland kregen een rondleiding door meester John door de twee schoolgebouwen in de Brandtstraat. Even in de klassen kijken en misschien straks stage lopen op Basisschool Onze Wereld! Maar eerst nog studeren....later kwam Irene van Dijk en haar familie namens de Slooteschool uit Suriname naar het Wereldtheater in de Brandtstraat om meester Ton nog te feliciteren met zijn bijzondere benoeming tot ridder!
Samen keken ze nog naar de video van het WERELDNIEUWS. Meester Ton heeft op zijn feestdag ook geld ingezameld en kon mevrouw Irene van Dijk een goedgevulde envelop overhandigen. Zij bedankte iedereen en gaat de envelop brengen naar de Slooteschool in Suriname!customisable counter