Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SINTERKLAASFEEST op Onze WereldVrijdagochtend 3 december 2010....SINTERKLAASfeest op Basisschool Onze Wereld!
Brrrrrr...koud en glad buiten door alle sneeuw, dus Sinterklaas mocht gauw naar binnen...In alle groepen werd het feest gevierd met kadootjes, surprises, spelletjes en natuurlijk met alle Pieten en Sinterklaas. Klik verder voor alle warme feestfoto's!

 

In het schoolgebouw Brandtstraat 87 kwamen Sinterklaas en alle Pieten eerst even langs bij alle groepen
1 t/m 4....daarna werd er feest gevierd in de speelzaal met een erg kleine Sinterklaas, veel Pieten
en natuurlijk veel liedjes...heb je ook gedanst en meegezongen?
het was heel leuk op 3 december omdat de grote sint ging komen en 4 pieten we gingen veel qwizen met de vla was de grappigste omdat er heel veel op de grond ging vallen en 2 kinderen mosten meedoen eendje was geblindoekt en toen gingen we naar de klas voor de suprises iedereen had eendje gekregen ik had een voetbalveld gekreegen het duurde ongeveer 3uur en daarna kreegten we ook nog kadootjes van de sint en de pieeten we waren allemaaal heel blij met de kadootjes de meesste jongens kreegten een al met een pomp maar mijn bal was gelIJk stuk omdat de prik van de pomp er in zat maar de meester had hem eruit gehaalt en de laatste halffffff uur gingen we naar buiten en ook kranten meppertje en daarna naar huisssssssssssssssssss
mert ali 6a
bij sinterklaas kreeg ik kapot veel kadootjes. en zo,n jongen hij heet viresh hij had voor mij een voetbaltafel gemaakt hij was ook de eerste plaats met de mooiste surprise. en op 2de was celal en op derde was mohamed.b ik had ook een voetbaltijdschrift met champions league kaarten derin van mees aglad en het was heel erg leuk wij gingen ook bij aula dansen en quiz doen enz. ayse van mijn klas kon egt goed zonder ja of nee te zeggen. wij hadden gelijkspel met 8d hun hadden 28 punten en wij ook.
mo.a 8a

In de aula in het schoolgebouw in de Brandtstraat 80 kwamen de groepen 5 t/m 8 bij Sinterklaas op bezoek. Samen speelden ze de PEPERNOTENKWIS en gingen met zakken vol kadootjes weer naar de klassen...
er werden nog veel gedichten voorgelezen en prachtige surprises uitgepakt...een feestochtend!


Een warm feest op een koude dag. Sinterklaas blijft nog heel even in Nederland....
Op vrijdag 3 december 2010 waren alle leerlingen om 12 uur vrij.
Dankjewel Sinterklaas.....en graag tot volgend jaar!