Informatie en kijklessen op Onze WereldIn de eerste maand zijn op Basisschool Onze Wereld voor alle ouders informatie-ochtenden en middagen in de leerjaren geweest; hoe zit het met het huiswerk of hoe kunt u zelf thuis helpen met taal en rekenen? Alle kinderen hebben inmiddels ook een nieuwe schoolkalender ontvangen met veel belangrijke data. Naast alle informatie brachten veel ouders ook een bezoek aan de klas om mee te doen met de les!

 

 


een dikke kus ik hou van mijn mamma  yagmur 6d

het was heel leuk en het naaien was heel makelijk en mijn popetje was heel mooi hevin 6D

HET WAS HEEEEEEEEEEEEEEEEEEL LEUK MET DE OUDERS SEYMA 6A

gelukspop ik vond het heel leuk humeyra 6c

 Van daag was de belanijreke dag voor mij want er toets  van provensies van nederland was een beetje makkelijk ik heet inci van  groep 6d bij juf dilek ik zit op tehater joepiiiiiiiiiiii ik ben zooo blij dat ik in thater zit van inci 6 d groetjes aan iedereen

WERELDNIEUWS, ons maandelijks videojournaal is elke maand te zien voor de ouders in het Wereldtheater, direct naast de school in de Brandtstraat. De eerste aflevering werd op vrijdag 26 september vertoond voor een volle zaal met ouders. In de nieuwe schoolkalender staan alle data voor het WERELDNIEUWS!

 

 

customisable counter


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.