Groot Sinterklaas Feest op Onze Wereld

 

 

 

Woensdag 5 december 2018...eindelijk was het zover...het Groot Sinterklaas Feest op Onze Wereld! In de ochtend werd  Sinterklaas met al zijn Pieten verwelkomd door de ouders en kinderen op een volle speelplaats. Daarna terug naar de klassen voor alle kadootjes, gedichten en surprises.....en werd er feest gevierd in de speelzaal en het Wereldtheater samen met alle groepen, studenten, meesters en juffen. Gefeliciteerd Sinterklaas!  

 

Met alle extra complimenten van Sinterklaas voor de prachtige surprises, tekeningen, versjes, gedichten, dansen, liedjes en kadootjes voor elkaar. Alles mocht daarna mee naar huis....dank U wel Sinterklaas en graag tot volgend jaar! Meer foto's en veel video volgende week te zien in het Wereldnieuws!   

 

 
 
Zelf ook nog wat typen? Dat kan hier! Berichten worden geplaatst op deze webpagina.
                                       
Bericht
Naam en groep
Berichten zonder afzender worden niet geplaatst dus vermeld wel je naam en groep!
   Je eigen IP computer-internet-adres wordt automatisch mee verzonden.     

 

TERUG

 

 

customisable counter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.