Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WERELDTHEATER: Dansen met TetrisHoe kun je in, op, onder, boven en dwars door elkaar heen dansen? Op 11 en 12 februari 2013 lieten De Dansers het zien in het WereldTheater met de dansvoorstelling TETRIS; een bijzondere voorstelling voor de groepen 4, 5, 6 en 7 en op het eind mocht iedereen het ook proberen...klik verder voor dansfoto's en veel dansverhalen!

 


oo datis leuk ik hou van groep 5a
sanneke6

het was heel leuk ik wil wel eens proberen
ha dik maar een papier en een pen meee genomen om hantekenin
sacide 6d

ik vond het echt heel leuk wat ze deden
en het was vaak grappig
cemile 5a

wow cool was het
taner 5d

Hallo wat (7b)heeft gedaan is heel erg gaaf ik zal dat ook willen doen .
Irem uit 7d

ik vond het leuk en knap van de danser en danseresen
en grappig en de danseressen waren sterk om elkaar op te tillen
Esra 6b

ik vond het egt een leuke voor stelling hoe kunnen ze dat allemaal ze zijn zker lenig
mijn spieren deden pijn op het laatst en ik kan de dat ees niet
zuleyha 6a

het was egt heel leuk en spanend de dansers deden hun best
en als laatst kregen we handtekeningen van de dansers
sena 7c

De voorstelling Tetris was heel erg mooi,en het leek of het een puzzel was daarom heet het Tetris want Tetris is een puzzel.Het was wel spannend
Oesama 7D

Voorstelling Tetris is het wereldtheater: Door 7 B
We gingen naar een voorstelling en het ging over de dansers, ze gingen steeds met elkaar dansen, en op elkaar, ze deden heel bijzonder en het leek net of ze bestuurd werden door elkaar, ze werden ook de hele tijd moe, de vrouwen waren echt kapot sterk toen ze elkaar moesten optillen. De man was ook sterk. Ze trokken aan elkaar en nu is hun kleding vast groot geworden.

7b Selina:ik vond het leuk toen ze met die kubus gingen en op elkaar gingen zitten en ook een beetje eng.
7b Mohamed Said: ik vond het spannend, en die mensen leken net robotten 7b Mohamed:toen die handen en die benen zo door elkaar gingen, dat vond ik echt gaaf, en dat je ze mocht besturen.
7b Shiva:het was leuk toen ze de handstand gingen maken 7b Tolunay:spannend en toen de vrouw net als een spin op me af kwam, dat vond ik eng.

ik vond het heel gaaf en zo grappig jullie durven het gewoon
en met de kinderen was het zo grappig
zakaria groep 5

Ik ging naar tetris en ik vond het heel leuk! wat ik de leukste vond was dat ik op de podium ging.ik vont de muziek heel leuk! en ik ging ook een koprol maken! en ik vond het allemaal heel erg leuk!!!!
tarandeep 5d

Ik ging naar tetris.De bewegingen waren heel erg leuk.
IK vond het ballet muziek super leuk.EN toen de kinderen op de podium mocht.Ze waren echt lenig.We willen heel graag weten waar ze het hebben geleerd.Ik vond het niet leuk toen ze het zelfde trucjes gingen doen.Zij ze ook op dezen school.Dat zou heel leuk zijn.De break dance was ook leuk.Vogende keer wou ik meer informatie horen. de einde
rebecca 5d7b Alan:knap van de mensen en spannend 7b Boran:normaal
7b Derya:ik vond het leuk en toen die vrouw mij ging halen vond ik het leuk 7b Abdulvahid:aan het begin vond ik het leuk, maar toen de kinderen in het spel gingen vond ik het nog leuker 7b Abdulsamed:de handstand vond ik echt leuk 7b Yassir:ik vond het normaal. 7b Aykan:dat ze met de hoofden bij elkaar waren 7b Melisa:heel knap wat ze deden
7b Raed:met de kubus dat vond ik leuk

ik vond alles eigenlijk leuk maar dat met die handen en ik wou dat ze gingen praten en de kinderen gingen op de podium de voorstelling was echt heel erg leuk en die handstand was ook echt heel erg gaaf ik heb nog nooit zo mooie dingen gezien het was echt heel heel heel erg leuk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en het was echt gaaf vandaag is het een echt echt echt heel leuke dag !!!
groetjes esat 5B

ik vond het leuk en die trucs vond ik het leukst en het was ook een beetje grappig het begin vond ik een beetje saai maar toen vond ik het leuker het was heel leuk
said 5d

we gingen naar de voor stelling ze gingen dansen ik vond het grapig en leuk
ik mocht op de podium en het was heel leuk
nuh 5b

het was leuk ik vont die trap leuk en Die meener ging mei optile en Hei ging mei drije het was leuk hunne ginge niet praaten toen vint ik raar ze ginge ook kindere roepen was egt leuk het eind
aysima 5Balesgoed het was heel leuk en de springen op elkaar dat was het leukst wij waaren zoo stil en het het was!!!!!!!!!!! heel leuk met koprols mensen wat daper dat juilie het deurven voor heel veel mensen!!!!!!
en heel viel suikses mohammedamien 5b

ik vond het leuk om op het podiem te gaan. en ik vont het ok leuk dat ze ok allemal kunsjes gingen doen. maar niet dat het stets weer de zelvde lietje is. en ook dat de kunsjes hetzelfde waren. maar voor de rest was wel heel leuk!!!!!!!!!!
liefs salima 5dHallo,ik ben Emre
ik ben naar de voorstelling 'Tetris' geweest en ik snap wrm het tetris heet.
Tetris is een spel met blokken die je op elkaar stapelt.
het leek wel of de mensen ( de dansers) wel levende blokken zijn .
nou ik vond het wel heel leuk. daarzo
Emre 7D

ik vond het echd heel leuk met die voeten in knoop zo leuk en kinderen ging op podium ze gingen gebaaren maaken en zo ze gingen op elkaar zitten ik vond het heel leuk ik wil dat ze weer komen en handtekinig geven ik woow dat een ze bij onse school komen en in ons klas komen
sedef 5b

ik vond heel leuk De ale leukste was Dat ik op zakaria gin zitten
en Dat ik in De hool ging en Dat ik naar De meisje in haar handen klap ging geven.
seval 5B

7b Kubra:ik werd duizelig toen ik rond moest draaien met mijn hele lichaam Eda:ik vond het leuk toen ze met hun voeten tegen elkaar gingen en toen hun hoofden op elkaar gingen Daniel:normaal Helena:ik vond het leuk toen ze op elkaar gingen stapelen, want ik weet dat niemand dat kan, maar zij kunnen het wel.
7 bhet was heel leu ook kinderen mogen het probeeren een paar doen en erg cool het was ook eng sommig ze deed coole ding zo als twee mensen op ge tild en heel mooi alles was leuk en ook grapig !!!
wat was dat leuk
soefian 5b

Ik Ben Naar de voorstelling Tetris geweest het duurde 1 uur. Het was leuk, Ze gingen helemaal niet praten.
Ze hEBBEN HEEL GOOD geoevend.
Dzhem 7D

Ik vind leuke voorsteling. ze waaren linig en we deden ook me met het laatste stukje.
Ze deden een soort robet taal. heel veel kindren waren op het stiudem.
Abhybir,5b


En omdat het toch slecht weer was, ging groep 7b samen ook nog even aan de slag met Tetris; stoelen en tafels aan de kant en dan op, onder, boven en naast elkaar...een leuk spel in de pauze!
Meer dansen of spelen?
Klik hier op de websites!
WEBSITE De Dansers
WEBSITE Tetris spelencustomisable counter