Een Werelds Kerstontbijt in alle klassen

 

 

Donderdag 21 december 2017....de laatste schooldag van 2017! Nog in het donker zongen de leerlingen van het kinderkoor kerstliedjes op de speelplaats van schoolgebouw nr. 80. Met schalen vol heerlijke hapjes, fruit, kersttaarten en nog veel meer kwamen de ouders en leerlingen naar de klassen...Kerstontbijt! Nog meer kerstliedjes en samen luisteren naar het bijzondere verhaal van de kerststal en de engelen. Samen eten aan de versierde tafels...mmmmm...dat ziet er lekker uit!   

Met dank aan alle ouders voor alle gerechten en schalen vol lekkers. Alle kinderen waren op 21 december 2017 's middags vrij...kerstvakantie! De eerste schooldag in het nieuwe jaar is op maandag 8 januari 2018.  Allemaal fijne feestdagen, kijk uit met vuurwerk en tot volgend jaar!  

 
 
Zelf ook nog wat typen? Dat kan hier! Berichten worden geplaatst op deze webpagina.
                                       
Bericht
Naam en groep
Berichten zonder afzender worden niet geplaatst dus vermeld wel je naam en groep!
   Je eigen IP computer-internet-adres wordt automatisch mee verzonden.     

 

TERUG

 

 

customisable counter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.