Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ECI: Even Cees In de klas.........Tijdens de kinderboekenweek kregen alle klassen een bezoekje van de ECI: Even Cees In de klas....meester Rien en meester Theo met een rijdende boekenkast vol boeken, letters, woorden, muziek en verzinsels! Samen een gedicht maken en voorlezen, rappen en allemaal over de kinderBoekenweek en de kinderKoekenweek...

 
Even samen kijken op de schoolwebsite met al meer dan 100 eigen gedichten uit de klassen.
Retteketet-gitaar spelen en dan een gedicht voorlezen....wie kan dat? En tips om snel je eigen verhaal te vertellen en te bewaren. Want volgende week is het SUPERVRIJDAG!
Op SUPERVRIJDAG 17 oktober gaan we in de aula samen een muzikaal voorlees-feestje maken....je kan de hele week nog zelf gedichten of verhalen bedenken, schrijven, of direct typen op de website! Tijdens de SUPERVRIJDAG maken we ook de winnaars van de de ZinnenVerZinnen-wedstrijd bekend!