Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De groepen 8....wat wil je later worden?Deze week brachten alle leerlingen van de groepen 8 een bezoek aan een beroepenmarkt in de Grote Kerk in Den Haag. Nagels polishen, speculaas, horeca, mode en kleding, rappers, kappers en monteurs...wat wil je later worden en wat voor opleidingen zijn er allemaal? Volkan van groep 8a typte een verslag van het bezoek.

 

Het is donderdag half negen.De groepen 8a en 8d gingen naar de kerk om informatie te vinden voor techniek,landbouw,economie,sport veiligheid en dienstverlening,zorg en welzijn,horeca.Niet alleen informatie maar zelf moesten ze ook allerlei opdrachten gaan doen,zoals judo een sleutelhanger maken en nog veel meer.Ook kon je bloemen maken voor je eigen of voor iemand anders.
Niet alleen onze school was daar, maar ook andere scholen.Zij hadden de zelfde opdrachten net als ons.

De kerk was heel erg groot.Het kerk was in het centrum ( het grote kerk )bijna iedereen heeft een bloem gemaakt, het was wel een beetje moeilijk om te maken ( voor mij )was gewoon een normale bloem.Daar achter waren allerlei andere bloemen.Er waren ook muizen daar,ze waren heel erg snel met rennen.Wij gingen een uur daar allerlei opdrachten doen.Er waren ook dieven daar zo,niet grote dieven maar van die kleintjes.Fahiem en ik zaten daar op een randje te praten over de rij,opeens zag ik Fahiem rennen naar 2 jongens die jongen gaf zijn bloem terug,maar hij had niks te doen en ging Fahiem duwen.Ik kwam ze uit elkaar halen maar ze gingen opeens op mij af ze zieden: 'geef jouw bloem dan'.Ik zij nee.Toen kwam meester olaf en zij tegen ons:laat die kerels kom op nog een kwartier volhouden.Toen was het opgelost.

In de kerk was het ook erg warm ik denk door dat speculaas die ze daar gingen bakken,daarom kreeg ik ook heel erg dorst.Helemaal rechts was er een bakje met allemaal balletjes in, als je ging raden hoeveel balletjes erin waren kreeg je een prijs.Ik had op dat blaatje 82 ingevuld.Ik hoop maar dat ik dat prijsje maar krijg.Het was wel heel erg leuk.
Volkan 8a