Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunst kijken en kunst maken...ArtScool!Leerlingen uit de groepen 4 en 7 van Basisschool Onze Wereld brachten met ArtScool een bezoek aan een atelier en een galerie. Samen met echte kunstenaars hebben zij prachtig werk gemaakt: tekeningen, schilderijen, beelden, sieraden en nog veel meer...met tot besluit een mooie expositie en een certificaat van de Kunstklas van ArtScool!

 


Prachtige kunstwerken ! Echt ART dus !
Meester Ton

halo allmaal
ik von cees egt leuk wa gingen mooien dingen makken doei;;;;;;
ilham 7d


Om te zien hoe het er nu in een echte kunstenaarswerkplaats aan toe gaat hebben de kinderen van de groepen 4 een bezoek gebracht aan een kunstenaar in zijn atelier. Van te voren hadden alle kinderen vragen bedacht die zie aan de kunstenaar wilde stellen. De leerlingen van de groepen 7 hebben een bezoek gebracht aan een galerie: een plek waar je kunst kunt bekijken en kopen! Er was ook een winkel bij met toegepaste kunst: veel gekke dingen maar ook hele mooie sieraden waren er te bewonderen.In de groepen 4 en 7 zijn leerlingen 10 lessen naar ArtScool geweest. Onder leiding van echte kunstenaars hebben zij prachtig werk gemaakt: tekeningen, schilderijen, beelden, sieraden en nog veel meer. En zoals het hoort met kunstwerken hebben ze de laatste les een prachtige expositie gehouden waar de jonge kunstenaars zelf uitleg hebben gegeven over het door hun gemaakte werk! Het zag er PRACHTIG uit. Na afloop ontvingen alle deelnemers een persoonlijk certificaat.
customisable counter