Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ScholenVoetbalToernooi 2011Huphuphup! Dit jaar met prachtig weer konden leerlingen uit de groepen 8 meedoen met het Grote Scholenvoetbaltoernooi! Dames- en herenteams gingen er flink tegenaan....na een aantal spannende wedstrijden was het duidelijk: een damesteam is door...zij mogen volgende week woensdag 16 november verder strijden...

 


Het was heel erg leuk.Maar jammer van de laatste wetstrijd als we die hadden gewonnen konden we door gaan.Maar het maakt niets uit we Gaan voor de Cruifff.
Mustafa 8b


Jeeh groep 8c en nog maar van 8a zijn door naar de Finale maar we hebben hellaas verloren volgend jaar beter he groepen 7 !!! :D
vildan 8c

Ik vind het heel erg leuk maar ik vind het jammer dat wij niet door zijn naar de volgende ronde.
Maar veel succes meisjes team!
assia el 8d

Yess !!! We gaan door naaar de volgende ronde , ik ben super blij!!!
XD Merve Aslan 8cVOETBALTOERNOOI GROEPEN 8

Wat heb ik genoten van het spel en de sfeer . Er werd erg goed en sportief gespeeld . De meisjes 1 zijn door naar de volgende ronde . Een knappe prestatie . Gefeliciteerd ! De jongens 1 hadden pech en gingen door een iets slechter doelsado net niet door . Jammer .
Maar het was voor alle teams , jufs, meesters , vaders en moeders een mooie middag .
Meester Toncustomisable counter