Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lekkere pindarotsjes zelf maken en uitdelen...De lucht van chocolade en pinda's...pindarotsjes! Hoe maak je dat en wat heb je er allemaal voor nodig? Juf Pauline en leerlingen van de schakelklas 6-7 gingen samen aan de slag en maakten 36 chocolade pindarotsjes om uit te delen!
Omer schreef het pinda's met chocolade-verslag...

 


Pindarotjes

Ik ga een verhaal schrijven over pindarotjes.
We waren met 5 kinderen. We hadden een blaadje gekregen van juf. En daar stonde wat je allemaal nodig hebt en hoeveel gram dat is.Daarna gingen we de spullen uit de tas hallen.
En we gingen de chocolade op de kookplaatje smelten daarna moesten we een werk kiezen ik en mustafa gingen de boter wegen op de weegschaal.

En dan gingen we ook de pinda�s wegen. Daarna ging de chocolade smelten. Daarna gingen we aan de slag.
En iedereen ging een stukje chocolade in zen hand pakken daarna moesten we het rond maken. We hadden 36 pindarotjes en we gingen de pindarotjes uitdelen aan de schakelklas.
Behalve krijgen wij 3 en de schakelklas krijgen 2 om dat we hadden gemaakt daarom krijgen we 3 pindarotjes.
Groetjes van OMER