Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rare Haren Dag bij groep 5aBij juf Mirjam kon er flink gekamd worden...het leek wel een kapsalon bij groep 5a; RareHarenDag! Helemaal zelf je haar mooi maken of bij iemand anders; versieren, kleuren, een mooie scheiding, strikjes, staartjes en kuifjes, je kan heel wat met je eigen haren doen, zo raar is dat niet! Klik verder voor alle rare harenfoto's en veel rare harenverhalen!

 


het was heel erg leuuk maar mijnmoeder wou het nietdus had ik niks met mijn haren gedaan en onze juf zij ook je hoeft niet persee iets met je haren te doen maar mijn moeder had wel mijn haren geknipt
cemile 5a

HOOI IK BEN HEVAL
IK VINT HET OOK RAR EN JE MOET DE HEELE DAG KRIBLE DAT VINT IK HEEL RAR EN HET IS WEL DAT JE MAG WEL MOOI MAAKEN DAT VINT IK WEL MOOI HOOR MAAR DAT MAG JE NIET DOEN
IK BEN HEVALLLL 5C

in mijn haar heel erg mooie
sanneke 5a

hoi ik ben ilhan en ik heb een kuif.
want mij juf zij gister tegen ons kom morgen met raar haar. dus ik had een kuif gedaan. maar het is niet zo raar maar ik vond het mooi daarom heb ik het gedaan.
ilhan 5a

scheiding
mijn haar mijn scheiding is mooi en luek en schatig
mijn haar groejen mijn haar niet nep maar egt
leef maar is leef maar halo haar
dilber 5ahallo mijn naam is erva.
en ik wil over mijn haar vertellen.
mijn haar was eerst heel lang maar mijn moeder heeft het geknipt.
en ik gaa het weer laten groeien dan maak ik golven. en als het heel lang is knip ik er een stukje eraf. mijn juf heeft krulent haar mischien denk ik dat ze wel net als mij een beetje steil wilt. want ze is wel een krullebol. mijn vrindinnen hebben lang haar dat wil ik ook maar sommige hebben als mij. juf basak heeft steil haar en ik ook ik wil krullen of golvent haar. ik heb over mijn haar vertelt en mijn jufen zijn haar en dat was het.
erva yilmaz groep 5a


halo mijn naam is elif.
vandaag is het in ons klas gek haare dag. ik had zel krul spelde gedaan. en ik ging er mee slaapen. het was wel leuk. en toen ging mijn moeder bove een knot maaken. en ze deen dat de heel tijd.de laasde 2 stukjes over.daar mee ging ze vlegde maake.
dit is mijn verhaal ik hoop dat juli het leuk vinden
dagxoxoxoxo elif nur 5a

hallo ik ben Erva
vanaag is het haar dag iedereen mag zijn eigen haar anders doen je mag je haar raar doen je mag het ook mooi doen en ik heb van mijn haar een knot gemaakt van achter ik heb het nooit gedaan ik vond het wel heel mooi ik haal het nooit meer uit en in mijn knot had ik heb ik een bloem in het midden
dag kusjes Erva aydemir 5ahoi ik ben mohammed
en ik ben amine en we gaan nu vertelen hoe je een schijding maakt. je pakt irst een pot gel.dan pak je eerst een beetje gel dan smeer je het op je hoofd. dan pak je een kam.of je doet het met je handen. dan doe je met je kam ov je handen naar links en regs.
en dat was het voor vandaag tot de volgen de keer
dooooooi. mohammed 5a amine 5a

hallo !!
ik ben kaan en ik heb een hanekam.
en ik vind hem heel mooi!
dat heeft mijn vader gemaakt.
het staat mij goed het is heel mooi.
en dat vind ik ook
kaan 5a

we mogten rare hare maken ik had hanenkam maar toen ik naar school kwam
was die door het weer plat gegaan en nu heb ik een kuif.
ali groep 5a


In mijn haar zitten allemaal vlechtjes.
De kapper heeft die vlechtjes gemaakt, ook zit er bruin en zwart nep haar in.
Mijn haar heeft ook een kleur.
sanneke 5a

hoi ik ben ilayda
vrijdag 2 novemberwas bij groep 5a was er raar haaren dag
en ik had een `staart bij de linker kant en achter en ik had een love hartje
in mijn haaren de andere had knot en en vlegten en hanenkam en een scheidingen
ilayda 5a
customisable counter