Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een echte kok op bezoek bij de groepen 2Wat rook het vandaag lekker in de gangen bij de groepen 2... er werd gekookt! Een �chte kok, de vader van juf Saloua heeft met de kinderen lekkere hapjes gemaakt: gevulde eitjes, fruitspiesjes, pompoensoep en vruchtensap...mmmmm! Om twee uur kwamen alle kinderen met een bordje naar de gang, waar de moeders en de juffen hielpen met opscheppen. AAN TAFEL....smullen maar!

 

Chef-kok Mustafa kwam langs in de groepen 2 om iets lekkers voor te bereiden. Vragen stellen aan de kok; dat mag natuurlijk ook! Want wij willen leren hoe je kok kan worden. Handen wassen en beginnen maar. We hebben aardbeiensap, appelsap en ananassap, pompoensoep, gevulde eitjes en fruitspiesjes gemaakt.
Dit was erg leuk om te doen....


Alle kinderen hebben meegedaan.. En in de middag hadden we een open buffet op de gang.
Nu mochten we alles proeven! We bedanken de chef-kok voor deze leuke, smakelijke dag�

Meer eten en weten over de KINDERBOEKENWEEK? Klik hier verder!
Kinderboekenmarkt Den Haag
kinderboekenweek.nl
Kinderboekenweek programma
KINDERBOEKENplein
Kinderboekenmuseum
thema kinderboekenweek