Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOEKIDS: voorlezen in de SchilderswijkIn het kader van het boekenfestival BOEKIDS lazen Zeynep en Kimberley voor in het warenhuis de Bijenkorf. Woensdag gingen Ebru, Zeynep en Volkan voorlezen in een bejaardentehuis. Samen met meester Olaf en meester Maurice gingen ze naar het tehuis in de Schilderswijk. Volkan en Ebru schreven er over en Mustafa maakte de foto's.

 

Woensdag 14 februari
Ebru,Zeynep en ik gingen voor lezen in het bejaardenhuis 'catshuys'. Na half 1 gingen wij met meester Maurice en met meester Olaf naar het bejaardenhuis.We moesten voor de bejaarden gaan lezen.Dat was natuurlijk heel erg leuk.Eerst begon onze winaar Zeynep dan ik dan ebru,toen we zaten te lezen zag ik eentje slapen,want we gingen een beetje zacht lezen.Nadat we klaar waren kregen wij een zak snoep en een blikje cola of wat anders.Toen we naar beneden gingen zagen wij de amateur zangers Willeke en Erwin.
Volkan 8awoensdag middag 14-02-07 gingen volkan,ebru en zeynep en zeynep's zusje ging ook mee naar het bejaardethuis huis. ik ben ebru eren uit groep 8c.
ik ging om 13:15 uit huis en om 13:30 was ik op school ik zag meester wim,meester olaf en meester maurice. meester olaf en meester maurice gingen mee met ons meester maurice was de chauffeur. ze gingen de muziek zo hard draaien we werden bijna doof. En we waren aan gekomen bij het bejaardethuis. we gingen naar binnen daar zagen we caner,fahim,azdin en mustafa uit 8a ze kwamen naar ons kijken en om te luisteren. we gingen in het lift we moesten naar het 1 ste verdieping. de twee meester gingen nog paar grappen maken dat was wel leuk. maar ja hoor daar waren we er waren hele oude mensen ik vindt het zooo zielig. ok dan de spanning begon.


zeynep moest eerst lezen ze ging echt goed lezen met z'n heksen stem ja natuurlijk ze las de heksen en ze ging ook een beetje wat erbij vertellen dat was ook erg leuk. en toen ging volkan lezen hij ging uit het boek de chocalade fariek lezen. hij ging ook wat vertellen over het het boek. dat was ook leuk en naatuurlijk ging meester olaf weer wat grapjes vertellen tegen mij dat was ook heel erg leuk.we gingen samen lachen. en toen moest ik gaan lezen de meester zei tegen mij het gaat zeker leuk worden zeker. ik ging uit het boek van: de gekste avonturen van tommie en lotje lezen. ik ging ook wat vertellen. dat vonden ze ook leuk. en toen ging ik lezen toen ik klaar was gingen ze klappen, maar dat deden ze ook bij de andere hoor niet alleen bij mij. toen ging een oud vrouw snoep geven aan ons geven ze ging ons feliciteren en toen mochten we drinken pakken. ooooow ja ik ben wat vergeten mustafa was de foto man. meester zei dat hij mooie foto's ging nemen en hij kreeg ook een zak snoep en toen gingen we een beetje zitten en natuurlijk gingen de bijde meesters grappen maken. dan gingen we naar beneden daar was een zanger gekomen we gingen een klein beetje kijken en we gingen daarna weg. en naatuurlijk gingen we weer in de auto. meester maurice was zo lief dat hij me ging afzetten vlak bij m'n huis. en dat was onze middag in het bejaardethuis.
ebru uit 8c


Meer weten over BOEKIDS?
Komend weekend is het jeugdboekenfestival
in Theater a/h Spui en in het Filmhuis.
Ook daar wordt door leerlingen van Onze Wereld voorgelezen...
Klik hier verder voor het programma