Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WinterWerkWeek 200915 leerlingen van Basisschool Onze Wereld mochten een week lang logeren in een huisje in Teteringen midden in de bossen bij Breda. Afgelopen vrijdagmiddag kwamen ze toeterend weer de Brandtstraat in...wat hebben ze deze week samen gedaan? Klik verder voor alle verhalen en foto's van de WinterWerkWeek 2009!

 Hoiii met Kadir(Nienke) & Aarzoo(Apie)
we zijn naar camp het was supper leuk en gezelig. Toen we aan kwamen moetsen we de hele tijd wachten en dan gingen we ontbijten . We ook groepjes gamaakt en die moesten klusjes doen en s'anvonds gingen we koken en het was bami hhmmmm!!!lekker!! was het en na het anvond eten gregen we een toetje . en er kwam ook een indiaan omdat de tema indiaan was. en we moesten ook bezonbloed drinken en we moesten all die dagen moesten we bezwijzen dat we echte krijger waren en we hebben ook boodschappen gedaan. En toen het avond werd moesten we de wc's schoon maken we vonden het wel vies! maar het was gewoon normaal.
En in de anvond haddenn we ook een film gekenen en alle andre dagen kwam ook de indiaan.
En elke dag greken we cipz en bezonbloed. Er ging ook sneuwen daar en we gingen sneuwballen gevecht houden en Azar(Mara) en Genis(Sara) en Kadir(Nieke) hadden sammen een sneuwpop gemaakt We gingen ook in bos wandlen met ze allen om de beurt te verkkenen.
En toen mochten we buiten spelen in het bos en we gingen in de bos fietsen.
We gingen een wedstrijd houden om totenpalen te zoeken het was de rode team teggen de blauwe en je moest helmaal naar de bleuwe of de rode team gaan en het was heel erg moeilijk want er waren zo veel taken het was auw auw auw !!! En de bleuwe team had gewoonen.
En donderdag gingen we naar de centrum en daar mogt je allmaal dingen kopen je kon wel veel kopen want je had 5,00 . En de laatste dag dus vrijdag gingen we met ze allen pony's rijden en daar na gingen we patat en kaasvlee eten . En we vonden de meester en juffrouws echtt heel leuk . En dat waren Juf Shopie(meneer van cvieten) & juf Anja(Wolf) en juf Thmah (Fabian)en meester Rien (mevrouw van engelen)
Door Aarzoo(Apie)&Kadir(Nienke)ik ben arvind ik ben op kamp gewees het was heel , leuk en er kwamen indianen op bezoek .ze , ginnen hun leevensverhaal vertelen. we ginnenen buitespeelen we ginnen avent eten maaken en weetje dat indianen ardapelen heben uitgevonden en van ardapelen kan maken? cips dus indianen heben cips uitgevonden.En vrijdag ging ik paard rijden. en toen ging ik naar huis en alles zie je op vidioepost wereld nieuws||||||
Arvind Bisnajak, groep 5bwij gingen op kamp sneeuwpop maken en der was heel feel sneeuw en wij gingen ook sneeuwballen gevecht en het was heel leuk op kamp wij gingen donderdag naar winkels wij gingen spullen koopen
Mehdi 6c

we gingen paard rijden en er was een race met .allemaal spelletjes we gingen panekoeken maken.we gingen naar winkels en het ging sneeuwen het was heel leuk.we gingen een dromen vanger maken we gingen .in de bos een spel spelen ik ging een sneeuwpop maken en we .gingen .boodschappen doen. het was heel leuk er kwam ook een indiaan die ging verhalen vertellen. en we kregen een indianenpak en we kregen ook een amulet.buiten lag een tent op de grond.en juf tammah was jarig en dat gingen wij vieren.en we gingen buiten spelen en het is heel leuk.en we gingen in het bos wandellen.donderdag was er disco.toen gingen we patat eten en het was heel lekker.en we gingen ook drinken alles was heel leuk elk paard had een mooie naam we gingen ook film kijkenen dat was ook leuk.
Ashmi 5a
hallo ik ben dzenis.
wij zijn naar winter werkweek gegaan,toen we aan kwamen moest iedereen zijn bed opmaken.en toen maakten jufrouw sophie een groot blad met klusjes die we moesten doen en dat waren vegen,afwassen,kamers schoonmaken,enzovoort ging het 4 dagen door.en iedereen wou buiten voetballen maar we moesten nog even geduld hebben.en we deden binnen en buiten spelletjes ook in het bos enook gingen we lekker snoepen.en de jongens en de meisjes sliepen in een kamer dus de jongens in een kamer en de meisjes ook die in een kamer sliepen.en we bleven ook laat op en we gingen kletsen en we gingen ook naar de stad daar mochten we 5 euro meenemen en daar mee iets kopen er waren veel kinderen die iets hadden gekocht maar sommige kinderen hadden niets gekocht en toen we terug gingen gingen we naar de manege prinsesstal entoen hadden we iets gegeten en vertokken we terug maar de andere meester zat vast en toen was het goed gekomen
en toen zijn we zo op school gekomen.
dzenis 6a
hoi ik heet merve
wij gingen naar kamp winterwerk week 2009.
wij kwammen naar school om 9 uur. wij gingen naar andere kinderen wachten. toen waren wij compleet .wij gingen daarna verterekken.wij kwammen naar het huisje wij dronken eerst siroop hmmm lekker. toen moesten de kinderen naar hun kamer. gaan wij moetsen ons kussen kussloop in doen en ons dekbed dekbedovertrek doen en ons overtrek. en daarna was alle kindereen klaar. riep juf\meester ons toen gingen wij ontbijt eten . wij moesten 1 minuten stil zijn even bidden voor zich zelf. iederen was in een groepje gedeeld.ik was bij juf SOFHIE ik ,dzeniz ,arvind en ulkulur. andere kinderen was ook in groepjes gedeeld. dinsdag was juf TAMAH jarig. wij gingen lang zal sleven ..... zingen en toen kreeg jarige job kreeg een appeltaart er was ook kerstentaart. toen gingen alle kinderen taart kiezen. iederen gingen eten hmm toen was iedereen klaar. wij moesten elke dag douche.wij gingen ook over INDIANEN leren wij gingen bizinbloed drinken en er kwam zo man die heet SJAAMANWAS HEEL ERG LEUK.
woensdag ging daar sneeuwen. iederen ging sneeuwballen gooien. donderdag gingen wij winkelen. wij mochten maar 5 euro meenemen. iederen had iets gekocht. maar paar kinderen had niks gekocht. donderdag avond was disco avond. omdat het ons laatste avond was. iederen ging dansen er was ook disco lampjes was heel erg gezeilig.wij gingen vrijdag om 12 uur paardrijden was heel erg leuk .toen kwammen wij in den haag was heel gezeilig week geweest.
MERVE GROEP 6Aik ging op een ponie reiden en we heben patat gegeten en we gingen in het bos loopen er waren borden en dat was een spel en we gingen winkelen en iedreen had iets gekocht we gingen naar bartsmit ik had bij bartsmit een hoed gekocht en toen gingen we weer terug kamp toen gingen eten naa het eten was er een indiaan hij gaf ons een amulet en bizon bloed en indiaan kleren en toen gingen we tanden poetsen en toen gingen we naar bed slapen naa het slapen gingen we eten naa het eten gingen we buiten spelen en toen gingen naar binen en toen gingen we eten en toen gingen we tanden poetsen en gingen we naar bed en ieder een laat scheetjes en naa het slapen ging ik eten naa het eten ging ik met de bus naar huis end
yusuf 5cWinterwerkweek 2009-09.
we gingen heel veel opderachten doen.we gingen ook bootschappen en koken.
en ook winkellen. en in de bos spelen.en we gingen ook in de sneeuw spelen.
het was heel erg leuk in het bos.we gingen ook knutsellen.er kwam ook Indian.
er kwam ook in het huis bezoek.en wij moesten Indianen pak aan doen.en we hadden amletje om en eedereen had een naam.wij moesten slapen.wij gingen tanden poetsen.enwij gingen fietsen. we gingen ook heel veel buiten spelen.we mogten ook binnen bleiven.en we gingen ook vejaardag vieren van juf Tammah.spelletjes doen binnen.en we gingen bizonbloed drinken. we gingen ook dansen we mogten kiezen of wij allen wilde dansen en sammen dansen. en wij gingen wandellen in de bos.en het sneeuwde in de bos.en donderdag gingen wij discko maken en cips eten.vrijdag gingen wij pony rijden.daarna gingen wij patat eten en drinken.en het patat was heel erg lekker.
en ik had eedreen gemist.
en daarna kwamen wij naar school en naar muziek. wij gingen naar dvd kijken.
UlKUNUR 5A
We gingen paardrijden.Ik was eerst bang maar nu ben ik niet meer bang.En mijn paard heet Danny.Mijn paard was bruin.We gingen ook achter aan lopen toen moesten we stoppen want meneer/mevrouw moest wast houden want de paarden moesten rennen.
Dat vont ik leuk.
busra nur 6c
Veel foto's en verhalen....en in het volgende WereldNieuws natuurlijk ook veel video
van de WinterWerkWeek 2009!