Onthulling Spiegelproject....en een prijsvraag!

 Op Valentijnsdag vrijdag 14 februari 2014 werd onder grote belangstelling het spiegeltjesproject van meester Ton Hendriks onthuld. Maar liefst 861 spiegeltjes spiegelen je tegemoet in de entree van het schoolgebouw op nr. 87. Spiegeltje aan de wand....wie is de mooiste in het land?  Klik verder voor foto's!  

 

 Directeur meester Ton Hendriks zit al meer dan 40 jaar in het onderwijs en is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Dat is het afgelopen schooljaar samen groots gevierd!  Voor Basisschool Onze Wereld bedacht hij een blijvend aandenken; een grote spiegelwand waarop alle leerlingen en het personeel te zien zijn. Het project heet  'Dat ben ik, dit zijn wij' . Onder begeleiding van meester Rien en Annabel Kanaar werden door alle leerlingen en leerkrachten in de afgelopen maanden kleurige portretten op spiegeltjes gemaakt...het resultaat spiegelt je tegemoet! Waar hangt je eigen spiegeltje? Ga zelf maar gauw kijken bij de entree van het schoolgebouw op nr. 87! Even zoeken....Ik ben helemaal vergeten welke die van mij was
en waarom zo weinig spiegeltjes
normaal moet het meer zijn
 Elif 1c


mooi foto,s zeg
kibar groep 4c


LIEVE KINDEREN , MEESTERS , JUFS EN NATUURLIJK ANNABEL ,
WAT EEN GEWELDIGE ONTHULLING .
DE GANG WAS OP DEZE VALENTIJNSDAG GEVULD MET WARMTE , EMOTIE EN LIEFDE
WIJ ZIJN DIEP ONDER DE INDRUK EN DANKBAAR .
ANNIE EN TON HENDRIKS

hoi onzewereld
het was heel leuk tijdens de onthulling van meester ton.
penelope 5d
Vrijdag 14 februari 2014 was de onthulling van de spiegelwand. Een aantal kinderen uit elke groep mochten meester Ton helpen bij de onthulling, met als speciale gaste Sneeuwwitje zelf! Hudanur uit groep 8b, die net tweede is geworden bij de Voorleeswedstrijd, las een spannend stukje voor uit het verhaal van Sneeuwwitje. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...Meester Rien gaf nog een mooi fotoboek aan meester Ton en Annabel kado, daarin staan alle kinderen met een eigen spiegeltje. Meester Ton had ook een kadootje meegenomen; een mooi sprookjes voorleesboek van Nelson Mandela, de Madiba-sprookjes. Daarna mocht iedereen aan kleurige spiegeltjes-cupcakes! Mmmmm!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.