Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen naar het KinderboekenMuseumEen aantal leerlingen uit de groepen 5 gingen deze week met mooi weer erop uit!
Samen een kijkje nemen en veel zelf doen in het Kinderboekenmuseum in Den Haag; even griezelen bij Paul van Loon, samen een quiz doen en nog veel meer...kijk hier verder naar de foto's en lees de verhalen van de leerlingen!

 
wij gingen met trem 6 naar kinderboekenmuseum. en wij gingen ook leren . over boeken paul van loon en meester jaap 5a 5b 5c 5d gingen ook komen en paar kinderen gingen van groep 5 en het was leuk .om byna 11uur gingen wij terug komen en wij gingen met de trein weer naar school
en wij gingen naar buiten spelen en eten. en wij gingen ook chips
semih en ibrahim 5aWE waren naar kinderboeken musem ge west het was Heel er leuk we weten geheimen van PAUL VAN LOON En meester jaap se klas geweest en vraagen beantwoort en we waren met de tram geewest ik ging mijn vriendin bang maken bij grizelbus we haden 3 goed en 2 fout en busra was bang ik moes heel erg lachen en juf anja EN JUF ELIE EN meester RIEN JUF MARLIEN JUF SEEMA somege kinderen mogten gaan stempel doen juffrouw kim ging over griezelbus vertelen de griezelbus was hele bus kapot maken dat dede mensen de man ging naar kinderboeken musem ze hij zij pak mijn pet dat mogen julie heben inde kist dat zage we pet van griezelbus en ale boeken gezien die boeken kanje in bibieloteek vinden en ale kinderen haden honger en ook buik pijn en de de biuken dede grrrgrrrggggr van iederen juffe en meester toen ging de bel ginng we haden 5 min en toen de ons tijd was voorbij en toen ging de bel was heel erg hard en dat was onse kinderboeken musem gewest en. metde tram weer terug en het was nog1 min we. ginge keihard telen een mevrouw telfoon gesprek. zij konde neks hooren ik moes gaan lachen .
zehra 5a*********
we zij naar den KINDERBOEKEN MUSEM.Daar geen we over drie die boek heeft geschrijfen dat was panl van oom,jaap.Daar kan je keul afieteiden doen. bevorbelt vragen doen,spelen en grieselbus vragen .alles en nog wat en als je wilt kijken moet je trein 6 nemen en als je gratis wilt dan moet je een ojervartpas
rekha groep 5a


wij waren naar kindermuseum gegaan. daar haden we naar een juffrouw geluisteren.
en daarna gingen we soort Quiiz doen. daar waren de kamers van schrijvers. er was een enge kamer. het kamer was van Paul van Loon.en er was nog een kamer dat was de engste kamer.daar was er een skelet.die ging auto rijden opeens ging de auto stoppen.
skelet had een vraag gestelt en daarna moesten we op een knop drukken en daarna ging ze doorijden.de skelet was op soort een tv en er kawamrn spoken wolf en nog enge dingen.
er was andere kamer eentje was bijna rooz en andere was vol met bossen en nog eentje de kamer van een heks.bij die heksen kamer was er een computer.endaar moesten we iets doen.
en die muis was van de computer heel raar.
hasan ibrahim en semihNog even rondkijken in het Kinderboekenmuseum?
Klik hier door naar de website!