Dag meneer van Alphen!
31 januari 2002 zal Meester Ron van Alphen nog lang heugen.... want op 1 februari 2002 is hij gaan werken bij het Haags Centrum voor Onderwijsbegeleiding als co�rdinator/plaatsvervangend directeur. Meester Ron is in 1976 begonnen op de Tarcisiusschool in de Kritzingerstraat. In 1980 kwam hij werken op Basisschool Onze Wereld. Sinds 1983 was hij adjunct-directeur.

 

En toen�.de laatste dag...


31 januari 2002. De laatste werkdag van meester Ron. De hele dag door was er bezoek. Honderden handjes, kadootjes, gedichten, dans, een kwis, schilderijen en heel veel tekeningen en bloemen. Het buro van meester Ron was verplaatst naar de aula van Brandtstraat 80; dus tussen het Frans ontbijt en de lunch door kon meester Ron gewoon doorwerken�.aan de citotoets. En zelfs die kwam niet af�.Na schooltijd was er voor de ouders, alle collega�s en de genodigden gelegenheid om meester Ron nog gedag te zeggen of toe te zingen.

Warme toespraken voor het hele gezin van Alphen, Franse meezingers, een speciale afscheidsvideo en de onthulling van een �Place du Monde� straatnaambord op de speelplaats maakten het vertrek van Meester Ron tot een feest, want�.....Onze Wereld verlaat je zelf�.maar ook samen!

Meester Ron betekende veel voor onze school. Zijn ideeen over goed, modern onderwijs, bekwame juffen en meesters, mooie schoolgebouwen en leuke projecten hebben er mede voor gezorgd, dat Basisschool Onze Wereld nu is, zoals ze is: een goede, grote moderne kleurrijke school, waar het voor kinderen leuk is om te leren en voor leerkrachten stimulerend om te werken.

In de laatste videopost van januari 2002 is meester Ron ook nog even aan het woord. En in het komende videonieuws zijn er natuurlijk ook nog opnames te zien van deze bijzondere dag.

Dag meester Ron en veel succes!Zelf even naar het nieuwe werk van meester Ron?
Klik op het logo van de website van het HCO.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.