Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schakelgroepen er op uit!In de laatste schoolweek gingen de schakelgroepen samen nog even een dagje er op uit! Met prachtig zomers weer een bezoek aan Madurodam en samen naar de zee
en natuurlijk het strand in Scheveningen...gaan we morgen weer?
Klik hier verder voor alle foto's en verhalen!

 We zijn naar Madurodam geweest. We gingen naar belangerijke huisjes kijken ze waren heel klein.Het was heel leuk we moesten vragen beantwoorden.Na het vragen beantwoorden gingen we in de trein en gingen naar het strand. We gingen een lekker patatje eten het was heel lekker.Toen gingen we in het water pootje baden. toen hadden wij kwallen gevonden. We zouden een watergevecht houden maar het is helaas niet doorgegaaan.En op het einde gingen we een ijsje eten.
Basisschool onze wereld Woo0oow
merve&melissa


Halo ik ben aysegul.Wij gingen naar madurodam en strand met groep 6.
Daar was heel leuker dan schoolreis. Wij gingen ook patat en ijs eten.
Bij de strand gingen we in de zee. Wij mochten niet zwemmen.
We gingen klein huisje zien. Bij madurodam gingen we met de trein.
dag dag dag
aysegul 5s
Hooi ik heet Akgul wij (groep 5s) ging gisteren naar Madurodam. Er waren kleine huisjes. Heel Nederland was er te zien in Madurodam. Er waren ook kleine treintjes. En ook kleine bootjes, en ook huisjes en ook vliegtuigen en nog veel meer.En nu ga ik over het strand vertellen. Wij gingen ook naar het strand. We gingen in de zee pootje baden. Wij gingen ook patatje eten en tennissen.
En op het laateste kreegen we ook een ijsje. En dat was het
Akgul groep 5seerst gingen we naar de sentralstason daar gingen we in een trem en over paar muniten waren we in maduridam en daar was heel klijn huisjes en op de laats ging we in een trijn en dan gingen we naar een park en toen ging we naar de strant endaar kregen we patat en ik ging schelpen zoeken en de anderen kinderen gin en voetbalen ik en mijn vrinden versirden meisjes en op de laats kregen we ijs en dan ging we naar huis
BASISSCHOOL ONZE WERELD IS DE BESTE!! !!!!!!!!!!!!!!
CAN 5S


Hallo ik ben Hasret uit groep 5s.
We gingen gisteren, 6 juli 2009, naar Madurodam. Het was superleuk. Er waren kleine huizen en kleine vliegtuigen. We moesten 2 opdrachten doen. Het was makkelijk en daarna gingen wij naar het strand. We kregen eerst lekkere patat en daarna mochten wij de zee in. Lekker koud! We gingen allemaal spelletjes doen en daarna kregen wij een ijsje. Aan het eind gingen wij terug naar school.
daaaaaaaaggg allemaal
Hasret 5s