Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle elementen in het GemeentemuseumSamen met het draakje Dimitri maakten de groepen 4 een zoektocht door het Gemeentemuseum. Op zoek naar de vier elementen; aarde, water, vuur en lucht....de bouwstenen van alles op onze wereld! Keramiek, prachtige schalen en schilderijen, glas...veel te zien in het Haagse Gemeentemuseum!

 


Het draakje Dimitri.

We gingen naar het Gemeente museum in Den haag.
Het was heel leuk en gezellig en we gingen samen met Dimitri op reis.
En het was ook leuk om de 4 elementen te leren .De elementen zijn vuur, aarde, water en lucht en arde en waarter en vuur. Het draakje Dimitie kan niet vuur spuwen, in plaats van vuur was het spug. Het draakje Dimitri ging naar huis en toen hij ging slapen hoorde je akllen maar gehuil. De elf kon er niet tegen, de elf kwam naar het draakje Dimitri en de elf verluisterde in zijn oor ga op reis en je moet zelf vertouwen hebben. Toen hij de volgende dag wakker werd ging hij eerst naar de markt om zelf vertouwente kopen, maar nergens was het te koop. toen ging draakje Dimitri op ries hij vertrok en had een koffer aan zijn staart.\ Hij vloog heel lang en toen hijnaar beneden vloog zag hij water hij duikte er in en dronk het water. Toen hij geen dorst meer had vloog hij omhoog. Toen had hij honger vloog naar beneden en ging eten.Het was heel erg leuk.
Chemaine en Saraas uit 4dhet draakje dimitri.
we gingen naar de gemeente museum
en het ging over een draakje die niet kan vuur spuwen en we de weten ook de vier eelemente en die zijn water aarde vuur en lucht het was leuk en we gingen in een bus en wil jij naar dit museum ga op de computer en schrijf gemeente museum in den haag.
diensly groep4d

Ik ben danilo uit groep 4b.Het is donderdag 4 maart 2010.
We zijn vandaag naar de museum geweest met de bus.We vonden het heel gezellig in de bus.We hebben geleerd over de 3 elementen:water,aarde,vuur en lucht. We vonden het spannend en leuk wat we allemaal gezien hebben in de museum. we vertrokken om half 9 en we kwaen terug om half 11. We hebben ook leuk buiten gespeeld op het school plein.
Danilo Ramnarain 4BIk ga op reis.

Ik ging naar het museum in Den haag. Wij kregen veel les van de juf en was heel leuk. En het was heel leerzaam. En we gingen met de bus op reis. Dimitrie kon geen vuur spuwen, hij zat al op school, maar hij kon het nog niet. We gingen met Dimitrie op reis,we kwamen bij een huis, daar ging hij eten. Het was er lekker warm, want er was een openhaard. We gingen lekker eten en drinken, toen gingen we naar kunst kijken. er waren mooie borden gemaakt van rivier klei. We gingen verder vliegen op reis naar de lucht, en toen zagen we luchtbellen en toen vlogen we boven de zee.We ginge zee diertjes tekenen en golven. Het was heel leuk en er waren mooie kunsten.
Tarik en Joussra 4dNog even rondkijken in het museum?
Klik hier verder naar de website van het Gemeentemuseum!