Groepen 7 naar de boerderij Afgelopen maandag gingen een aantal leerlingen uit de groepen 7 van Basisschool Onze Wereld een bezoek brengen aan een grote boerderij; waar komt die melk nou eigenlijk vandaan en hoe doen ze dat? Weilanden en stallen vol koeien bekijken, Ingewikkelde melkmachines en wel heel bijzonder; de leerlingen waren aanwezig bij de geboorte van een kalfje! Klik verder voor foto's, verhalen en video!

 

 

 

 wat ?? zo leuk  aleyna 6b

zo eng ? ik wint het eng hoe die kalf uit die kontgat kwam . ik werdt bang van die koe  summeyye 7d

 Wij gingen maandag met meester Tim en meester Hans naar de boerderij.  Wij keken hoe leuk het daar was en hoe alles moet. Er ging een koe een bevalling doen.  Meester Tim ging alles filmen, dat kan hij heel goed. Ook ging meester Tim foto's maken.  Het was echt schattig een kalfje dat was geboren. WERELDNIEUWS!!!!!

 Anissa 7d

Maandag gingen wij met 24 kinderen en meester Tim naar de boerderij. Wij gingen kijken wat de boer doet met de koeien en alle andere dingen.  Meester Tim ging ons ook heel veel vertellen, ik denk dat hij vroeger ook boer was.  Toen ging meester vertellen dat er een kalfje werd geboren.  Wij gingen erna kijken.  Dat was echt spannend meester Tim en de boer gingen ons uitleggen wat er allemaal gebeurde.
Het was een heeeeele leuke les.  Rebecca 7d

 

 

customisable counter


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.