Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SCHOOLREIS groepen 3, 4 en 5Maar liefst zes bussen vol; alle groepen 3, 4 en 5 van Basisschool Onze Wereld gingen op SCHOOLREIS naar Blijdorp in Rotterdam! Aapjes kijken, kamelen en flamingo's bewonderen, haaien die om je heen zwemmen en natuurlijk zelf naar de speeltuin! Een lange mooie dag....al vroeg waren alle groepen weer op de La Reyweg in Den Haag. Klik verder voor heeeel veel foto's!

 


ik fon de dierndiun leuk
melisa 3c

ik vond het heel leuk om naar schoolreis te gaan en ik ging naar blij dorp.
berfin 4d
we gingen 11 juni naar blijdorp ik zat in juf mona's groep het was heel leuk ja had daar ook girafen,apen,inseckten,beren en nog veeeel meer! ik zat in juf Mona's groep,eren,ikram,alan en nurdane. toen wij naar het oceanium geweest waren gingen paar mensen daar film maken. je had daaar ook een heeel DIK zeehond. ook een grotespeeltuin en met een heel groot glijbaan en die glijbaan is 50 meter hoog als je schreeuwt dan krijg je oor pijn.Toen gingen we naar de bus lopen,maar voordat we gingen kregen we IJS!
mijn mama kwam mij op halen en toen ging ik naar huis lekker slapen
Beyza Yildirim 5b juf Mona.
we gingen naar blijdorp. we gingen naar de dieren kijken: zoals vogels & bizonen nog veel meer.we gingen naar een grote spelltuin.het was gezellig dag.
doeiiiiii xXx-jes de liefste ikram 5b
toen ik naar schoolreis ging toen vond ik het heel luek ik had aapen gezien en nog veel meer dieren ik was daar ook in de speeltuin geweest en nog veel lueke dingen te zien
tot ziens shaif groep 4b
IK ging naar blydrop EN DAAR HAD IK VEEL DIEREN GEZIEN EN IK ZAT BY MACO S ZUS EN Maryam zat in byn groep het vas echt leuk ik hoop dat ideren van blydroop genoten heeft ik heb met myn moeder verzonen
busra 5bAl vroeg kwamen alle bussen weer terug op de La Reyweg.
Met dank aan alle meesters en juffen, de hulp van de ouders
en alle dieren van Blijdorp in Rotterdam!
Voor VIDEO klik door naar het WERELDNIEUWS!