Bezoek aan de Agneskerk op de BeeklaanKIJK OP DE WIJK: een aantal leerlingen uit de groepen 6 gingen woensdag 26 januari aan de wandel; ze gingen samen kijken in de Agneskerk op de Beeklaan. De kerk is in 1902 gebouwd. Ze kregen een rondleiding door deze kerk en het bijzondere verhaal van St. Agnes te horen; met daarna nog chips en limonade.
Klik verder voor veel verhalen, foto's en video!

 Op woensdag 26 Januari gingen wij naar de kerk ST. agnes bij de beeklaan.Daar kregen we les van juf Ines.En les over agnes de meisje en Jezus en antonio en we gingen kaarjes aansteeken naar een klein trap waar je kan roepen en praten dat de menesen de priesters zien en we kregen aan de einde van de les chips en limonade hmmmm en toen gingen we terug.Toen ging ramazan steeds weg rennen en de juf wasw boos juf zarife was er ook bij.en toen waren we bij een moskee niet erin maar naast en toen ging de juf vertellen dat dit ook net als een kerk is maar dan anders we hade veel informatie gehad Einde!
6b busra ramazan

Ik ging naar de kerk de kerk was bij beeklaan we gingen naar zo'n grote plek daar waren stanbeelden van maria met jozuf en toen jezus was opgehangen aan de kruis.We zagen de baas pastor daar.we mochten op de kansel dat is iets waar een meneer en vertelt dingen aan de mensen die daar gaan op zondagen.We mochten kaars aan steken voor het standbeeld van maria.We kregen op het laatst chips en drankjes van de mevrouw en toen gingen we naar school.
meryem 6d
OP WOENSDAG 26 Januarui gingen wij naar het kerk de Jufrau heetde ines we gingen naar een groot zaal en de juf ging uitleggen voor onze we waaren met 12 kinderen en een meisje was 13 jaar en ze heetde Agnes een jonge wil met haar trouwen maar zij wil niet en de jonge ging naar zijn vader
ik wil de de meiseje trouwen maar zij wil niet.
ENDE!!!
ilayda EN MERYEM 6B


Grotere kaart weergeven

WIJ GINGEN NAAR DE KERK EN DE KERK DE NAAM WAS SINTAGNES EN WE MOESTEN HELEMAAL NAAR DE BEEKLAAN LOPEN TOEN WAREN WE IN DE KERK TOEN MOEST WE NAAR EEN KAMERTJE GING ZE EEN klein verhaaltje vertellen waarom ze deze kerk de sint agnes hebben vernoemd en toen gingen we naar de zaal toen gingen weer naar de kleine kamertje en daar gingen we chips en sinasapelsap en toen kwamen we weer naar school en ik heb daardoor veel meer geleerd over de criselijke mensen en ik vond het ook heel leuk
oussama 6d

Ik ging naar de kerk toen we daar waren ging die mevrouw ze zij hoe je je moet gedragen toen kregen we een rondleiding er waren heel veel standbelden de juf zij soms een verhaal bij een standbeeld we mochten een kaars aansteken we moesten zeggen ik geef dit ligt door aan jou door toen de rondleiding klaar was kregen we cips en drinken toen moesten we naar school.
lamys 6d


Ook even kijken?
Klik hier naar de website van de Agneskerk op de Beeklaan!
KLIK HIER NAAR WERELDNIEUWS VIDEO: Bezoek aan de Agneskerk...duur:2.00


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.