Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helemaal gratis naar de Gave Haven in RotterdamJaoud Khaldi had afgelopen schooljaar meegedaan met een puzzel in de Nationale Kinderkrant; in de vakantie kwam er toen speciale post; Jaoud won de hoofdprijs; met zijn hele klas (groep 5 van verleden schooljaar en dus nu groep 6) op reis naar Rotterdam! Bezoek aan het Gave Haven-project, een rondvaart en nog veel meer.
Woensdag 14 november was het zover; een gratis schoolreis...

 Op dinsdag 14 november ging ik,mijn hele klas,4 kinderen van de groep 6/7 en de hele schakelklas 5/6 naar de gave haven in Rotterdam. Daar gingen we eerst met de boot ruim een uur. Vervolgens gingen we tegelijkertijd pauseren. Toen we uit de boot kwamen gingen we in de bus een opdracht maken. We kregen een vragenlijst waar 4 vragen op stonden. Bij elke vraag ging de buschauffeur steeds naar de plek waar het is gebeurt.Een man in de bus ging wat vertellen over de plekken en na de vragen gingen we naar binnen.Toen stonden er allerlei computers met spelletjes.Het waren bepaald geen leuke spelletjes.Op het eind kregen de kinderen en ik een sleutelhanger.Omdat ik het schoolreisje heb gewonnen kreeg ik een pet als extratje
geschreven door Jaouad 6aWe gingen eerst naar delerijweg.
En daarna gingen we in de bus instappen. En daarna ging de man iets vertellen waar we allemaal gaan en dat zijn zoon mee komt. En dan ging we door rijden we gingen helemaal naar de haven van Rotterdam.
En dan gingen we naar de kantine om naar de w.c. te gaan. En daarna gingen we nog paar minuten in het bus zitten. En dan gingen we naar het boot. We gingen van zo een trap naar beneden. En daarna gingen we naar de boot om te instappen. Eert waren we beetje bang geworden. We gingen toen varen het was heel leuk. En er waren 1 kamer. En dat was een plek om te eten. En nog een kamer maar dat was boven waar de stuur zat. We gingen een heel groot rondje maken. We zagen allemaal boten.

Toen kwamen we naar de bus. Daarna gingen we weer naar de kantine om te eten. Toen gingen we terug naar de bus. En daarna gingen we allemaal liedjes zingen en kletsen het was heel gezellig. We kregen een blaadje waar allerlei vragen staan. En dan ging een meneer ons vertellen wat allemaal op die blaadje moesten doen. En dan gingen we naar een geheim plek niemand mocht er in alleen wij er waren daar 40.000 auto�s. En dan pas gingen we naar een soort school. We gingen allerlei spelletjes spelen. En daarna gingen we foto�s maken we gingen op een trap zitten. En dan kregen we klompjes. Maar Jaouad had een pet en een klompje gekregen.

En dan gingen we naar de bus om weer terug naar Den Haag te gaan. En dat vonden wij niet zo leuk om weer terug te gaan want:We vonden het heel erg leuk. En dat was het weer DOEI tot de volgende keer!!!
Samed en Seyda

VIDEO Gave Haven in Rotterdam
Ook een kijkje nemen in de haven van Rotterdam?
Klik hier verder naar De Gave HavenWEBSITE