Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentatie kinderkoor Onze WereldMet veeeel publiek in een volle warme aula konden de leerlingen van het kinderkoor hun stemmen laten horen! De laatste les met een eigen concert waarin ze samen de laatste hits zongen en het publiek werd uitgenodigd vooral mee te zingen...na afloop een groot applaus en bloemen voor dirigent Ger van Dijk en voor alle artiesten!

 
ik deed mee aan kinderkoor en het was heel leuk we ging lietsjes zingen endan n en nog veel meer en ik vond het heel leukn en ik heb veel geleerd en nu kan ik heel veel lietsjes want daar leer hoe je moet zingen en sommig kinderen weten niet hoe z moet zingen en heb n s meeg gedaan en er waaren heelbveel ,oeders gekomenen en het s vel druk en er kwamen ook meesters en juffen van d kinderen en heb s ze ook geken ik hoop dat iederee geteeon had van ons voorstel voor d ouders en broetjes zusjes zussen iederen was van harte welkom en het s leuk g eidegt mijnverhaal
busra 6bMet de presentatie in de aula eindigen ook de kinderkoor-lessen van dit schooljaar.
Meedoen? Dan kan weer na de vakantie....customisable counter