WERELDTHEATER: modeshow groepen 1 en 2In het WERELDTHEATER: donderdag 29 maart twee keer een prachtige modeshow door de groepen 1 samen met de ouders, vrijdag 30 maart 's ochtends het WereldNieuws met het kinderkoor en veel ouders en 's middags een kleurrijke modeshow door alle kinderen van de groepen 2...welkom in het nieuwe WERELDTHEATER!

 wow het is mooi vooor stelieng alemaouw kabaouters
mustafa3a

WAT EEN PRACHTIGE , KLEURRIJKE PLAATJES !IK BEN BEST WEL EEN BEETJE JALOERS ,OMDAT IK DE SHOWS NIET BIJ KON WONEN . IK HAD HET OP DAT MOMENT DRUK MET ANDERE DINGEN , MAAR EIGELIJK MAG JE DIT NIET MISSEN .IK HOOP ER DE VOLGENDE KEER WEL BIJ TE KUNNEN ZIJN .
MEESTER TON

het ziet er grappig en leuk uit
seymanur 6b

De groepen 1 en 2 sloten het thema 'kleding' feestelijk af; op donderdag 29 maart 2012 kwamen alle kleuters van de groepen 1 naar het WereldTheater...met 2 prachtige modeshows. Er waren heeeel veeeeel ouders naar het WereldTheater gekomen en alle kleuters kregen een groot applaus!

Op vrijdag 30 maart voor de eerste keer in het WereldTheater het maandelijks video-journaal WERELDNIEUWS! Het kinderkoor van Onze Wereld zong het schoollied en meester Ton vertelde aan de ouders over het onderwijs-inspectierapport. Binnenkort staat dat op de website en is dan voor iedereen te lezen. Als aanvulling in de nieuwe etui kregen de kinderen van het kinderkoor een extra pen kado!Vrijdagmiddag een kleurrijke modeshow door alle leerlingen uit de groepen 2.
Zeemeerminnen, kabouters, dansers en danseressen, bruidsparen,
prinsen en prinsessen, er kwam veel moois voorbij over de catwalk.
Applaus voor alle kinderen en juffen...een mooie show in het WereldTheater!

Iets er over schrijven? Dat kan hier!
Bericht
Naam en groep
Berichten zonder afzender worden niet geplaatst dus vermeld wel je naam en groep!
Je eigen IP computer-internet-adres wordt automatisch mee verzonden.


customisable counter

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.