Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lampionnenoptocht door TransvaalSamen in het donker door de straten van Transvaal....met heeeeeel veel andere kinderen met lampions, ouders, begeleiding door politie en medewerkers van de Haagse Hopjes en de trommelaars van de Brassband PELIGROSO....de jaarlijkse Lampionnenoptocht dwars door Transvaal! Was jij er ook bij?

 ik heb lapijon ge daan was leuk met lapen en afond donker was politsi uot er waaren diefen we gin lapen deon en kkkkkkkkkkllllllllllaaaaaaaaaarrrrrrrrrr yooooooooooooooooooo en was het onzewereld basis school greop 5b is besteeeeeeee yyyyyyyyyeeeeeeee yooooooooooooooooooo ugurb 5b klaar ugur 5b klaar

de lampion optocht was leeeeeeeuuuuuuuuukkkkkkk
syranos 7d5-NOVEMBER 2008
9DE NALAMPIONOPTOGT2008 GISTER WAS ER EEN OPTOGT
HET WA HEEL ERG LEUK WE GINGE ROD LOOPEN LANGS DE LOODS
AYOUB...5B
Na een lange tocht door de straten van Transvaal dit keer via Kempstraat en de laReyweg eindigde de hele stoet bij buurthuis de Loods in de Beyersstraat. Binnen speelde de Brassband PELIGROSO nog even lekker door en werd iedereen ontvangen met chocolademelk, koffie, thee en koek.
Meer hierover in het komende WereldNieuws!

Lees ook het verslag op de website Transvaalkwartier.nl