Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wethouder van Engelshoven in de klasAhmet uit groep 8d had wethouder van Engelshoven al eerder gevraagd in de klas te komen vertellen over haar werk in de Haagse politiek. Op vrijdag 12 november, de dag van RESPECT, kwam de wethouder in de klas! Na afloop kreeg ze een mooie bos bloemen en ging ze nog even op de foto bij het RESPECT-kunstwerk. Esra en Ahmet schreven nog een verhaal over deze bijzondere dag in groep 8d.

 
Op 12 November 2010 kwam de wethouder van onderwijs en welzijn bij ons langs. Ze heette Ingrid van Engelshoven. Ze kwam van de partij D66. Ahmet uit mijn klas vroeg de wethouder of ze bij ons klas wou komen om te vertellen over hoe haar werk precies in elkaar zat. Daarom kwam ze naar ons klas. Ze vroeg naar ons of we verbeterpunten hadden over onze wijk. Ze vroeg ook naar ons:'Hebben jullie plannen voor jullie school?' We hadden een paar plannen verteld en ze zij dat ze de goede plannen op Twitter zou zetten. We hadden plannen zoals dat iedereen een eigen laptop kreeg en dat we daar achter mochten werken en dus dat we niet hoeften te schrijven en we vroegen ook of we meer speelplaasten kregen in de wijk en dat ze voor wat oudere. Op het eind gaf ze naar ons een handtekening. Wij gaven haar een bos bloemen.
Esra 8DVandaag op 12 november 2010 kwam Mevr. Ingrid van Engelshoven, de wethouder bij ons en ze stelde zich voor en vertelde over vanalles van de regeringen en wethouders, burgemeesters.. Enzovoorts.. bij het einde voordat ze wegging namen ik,Wenny,Abdullah, en Safae Allemaal van 8d samen met meester ton en de wethouder een foto.. voor WERELDNIEUWS!! toen ging ze met de taxi weer weg.. en toen was het pauze!!Met beste Groetjes.. Heel groep 8d!!
Ahmet8d

Website Ingrid van Engelshoven
Website Haagse Gemeenteraad
Kinderkoor; RESPECT
Website Dag van Respect