Start Landelijke Spreekbeurten Actie Unicef op Basisschool Onze WereldFouchidra, Pooja, Charina en Rabia uit de groepen 8 startten vrijdag 18 november de Nationale Spreekbeurten Actie van Unicef; over kinderarbeid, kinderrechten en het recht op onderwijs. Trijntje Oosterhuis, Special Representative van Unicef, kwam vertellen over haar recente reis naar Marokko.
Klik verder voor veeel foto's en het Unicef-verslag van Azdin Khaldi van groep 7c.

 
,Unicef, de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties komt al jaren op voor de rechten van alle kinderen. Maar ze kunnen dat niet alleen. Daarom gaan ze samenwerkingen aan met onder andere steden. De stad Den Haag is sinds 3 mei 2005 ��n jaar lang Unicef Stad. Als Internationale stad van Vrede en Recht, een mooie eretitel.

WERELDNIEUWS: VIDEO UNICEF op school
Meer video en WERELDNIEUWS op de pagina VIDEONIEUWS!

Te zien op vrijdagavond 18 november vanaf 18.15 in het TVWestNieuws!
(Herhalingen: 19.00, 20.00, 21.00, 22.00, 23.00 uur, herhaling tot 15.00 uur de volgende dag)


WERELDNIEUWS: VIDEO UNICEF op school
Meer video en WERELDNIEUWS op de pagina VIDEONIEUWS!Ieder kind heeft recht op onderwijs. Toch gaan wereldwijd nog steeds 115 miljoen kinderen niet naar school. Zonder onderwijs hebben deze kinderen nauwelijks kans op een beter bestaan. Dit moet veranderen. Uw steun maakt daarbij alle verschil. Want als u Unicef helpt, geeft u kinderen onderwijs en daarmee de toekomst waar ze recht op hebben. Den Haag stroopt de mouwen op om tot 30 april 2006 zoveel mogelijk geld voor Unicef in te zamelen. Dit geld wordt besteed aan onderwijsprojecten in Marokko, Suriname en Turkije.

Meer informatie op de website Den Haag Unicefstad
of op de website over de Rechten van het Kind
De eigen website van Unicef
Activiteiten 20 november in Den Haag Unicef Stad
Een mooie spreekbeurt over kinderrechten
en nog veel meer informatie voor spreekbeurten op Kids United
J�rgen Raymann houdt UNICEF-dagboek bij in Suriname
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.