Kinderboekenweek in de klassenDe kinderboekenweek bestaat dit jaar 60 jaar en dat vieren wij! In alle leerjaren was er extra aandacht voor lezen, voorlezen en luisteren. Voorlezen voor elkaar, feestelijke hoeken vol feestboeken, samen maskers maken, dansen in de gymzaal, boekenslingers en boekenleggers, kijken naar de film van het boek en voorleeswedstrijden....en vooral samen lezen, want lezen is...leuk!

 

 


ik heb deze wedstrijd gewonnen he het was een voorleeswedstrijd edzhe 6d

 het was heel leuk kibar 5c

dankje hoor saruniya uit 6d. Edzhe 6d

 

Gefeliciteerd  edhze met de voorleeswedsrtijd Saruniya 6d

 

Bij de groepen 3 hebben alle kinderen geluisterd naar vier verschillende kinderboeken. Bij elk boek was er een leuke opdracht. Wat een FEEST!! In de klas van juf Natalie hebben de kinderen geluisterd naar een boek over het Suikerfeest. Na het boek hebben ze een uitnodiging geknutseld. Bij het binnenlopen van de klas van juf Saloua rook het al gezond. De geur van sinaasappels kwam je tegemoet. Bij juf Saloua hebben we geluisterd naar een boek over kookkunsten. Daarna mochten de kinderen hun eigen kookkunsten vertonen. We hebben een vlinder gemaakt van druiven en sinaasappel.

Juf Brigitte heeft het boek van Aadje Piraatje voorgelezen. Na het verhaal hebben de kinderen zelf hun eigen piratenslinger gemaakt. Bij juf Eva hebben de kinderen op een bijzondere manier kennis gemaakt met boeken. Namelijk via tablet of telefoon. De kinderen van de groepen 3 hebben een lijstje met verschillende apps mee naar huis gekregen. 

 

 

customisable counter


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.