Kangoeroe wiskunde wedstrijdenDe echte Wizzkids uit de groepen 3 t/m de groepen 8 van Basisschool Onze Wereld deden weer mee met de Kangoeroe-wiskunde-wedstrijden! Met de opgaven werd in duo's gewerkt of alleen.  Overleggen met elkaar, goed kijken, hard nadenken.....in maar liefst 50 landen deden kinderen mee met deze pittige reken- en wiskundewedstrijd!

 

 

 

het was heel leuk om de kanggroe westrijt te doe ik hoop dat ook dit jaar ik  ook gaan winen met kibar zeynep   4c

ik dee de ook mee ik vond het met me partnur   heel maklek  ik ge loof dat ik ga winnen

kibar gr 4c

Jaarlijks wordt in maart de W4Kangoeroe reken- en wiskundewedstrijd gehouden in ruim 50 landen. De wedstrijd bestaat uit vijfkeuzevragen, die een leerling waarschijnlijk nooit eerder gezien heeft. De moeilijkheid loopt op van eenvoudig tot zeer moeilijk. Er zijn vijf niveaus: wizFUN, wizKID, wizSMART, wizBRAIN en wizPROF. De deelnemende landen spreken samen de opgaven af. Verleden jaar deden in 2013 meer dan 6,5 miljoen leerlingen mee aan de W4Kangoeroewedstrijd!

De uitslagen zijn over een maand bekend...meer weten?Website Kangoeroewedstrijden

 

customisable counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.