Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze Wereld 3e in de voetbal regiofinaleNa het scholenvoetbaltoernooi afgelopen november dan nu de finale! Woensdagmiddag 13 mei vertrokken de voetbalmeiden uit de groepen 8 naar de regiofinale in Voorburg. Daar werden dit jaar een aantal pittige wedstrijden door de scholen gespeeld. Dit jaar niet echt in de prijzen, maar toch mooi 3e in de voetbal regiofinale! Gefeliciteerd dames!

 Hoi voetbalmeiden van leerjaar 8, Gefeliciteerd met de derde plek in de REGIOFINALE !
Ik ben trots op jullie ! Respect !!!!
Meester Ton


Hallo allemaal
gistermiddag gingen wij Lamiae,Esra,Salma,Zuleyha,Shireen,Bouchra,Ouafae,Noerhaan,Yousra en Dilan van groep 8 voetballen in voorburg helaas zijn wij derde geworden. Het was wel leuk om naar de regio finale te gaan.We hebben tegen drie scholen gespeeld.Eerste wedsrtijd hebben we 2-0 verloren de tweede wedstrijd hebben we 3-2 verloren maar die school had op het nippertje gescoort.De laatste hebben we 1-0 gewonnen.Iedereen heeft goed zijn best gedaan.Nou dit was het dan !!! Alleen jammer dat Kaoutar er niet was want die is ziek,veel beterschap.
Groetjes Salma&Shireen 8B

Goed meiden goed gespeeld ik ben blij dat jullie REGIOFINALE heebben gespeeld in lekkere weer
ik ben blij op jullie Ik ga weer
Birgen 8A