Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaar voor de start....Kinderboekenweek 2013!Van 2 t/m 13 oktober is er weer de jaarlijkse Kinderboekenweek; Klaar voor de start...een Kinderboekenweek vol sport en spel. De Kinderboekenweek gaan we samen vieren in het WereldTheater van 8 t/m 11 oktober 2013! En je kan hier al meedoen met een van de wedstrijden...wie schrijft het mooiste en beste sportverhaal?

 


KINDERBOEKE WEEK IS ECHT LEUK YEEEEEY MAAR IK LEES NOOYT BOEK MAAR TOEN GIN IK LEEZE
HET WAS ECH LEUK EN TOEN GIN IK NOCH PAAR BOEK LEEZE WAS ECHT LEUYK DDDDDDDDDDDOOOOOOOOOEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYY
EDA 5D

İk vont de teejater voor steling leuk en ik ben leesen ge wonen!
4d hawin

De kinderboekenweek is al weer geopend. Net als ieder jaar moeten we meer boeken lezen!! Er zijn ook prijsuitrijkingen in de klas, wie zou er winnen?
Spannend!
Neval 5d


KLIK HIER VOOR DE SPECIALE VIDEO VAN DE BIB IN TRANSVAAL!
KLIK HIER VOOR DE LINK NAAR HET KINDERBOEKENWEEKLIED

DE DANSWEDSTRIJD

Er was eens een meisje die op dansen zat.Ze kon heel goed dansen maar somige meisjes die op dansen zaten waren jaloers op haar.Maanden gingen voorbij en het was tijd om een wedstrijd te houden.Dat meisje die heel goed kon dansen moest het als eerste optreden,maar dat meisje die heel jaloers op haar was ze gebruikte magie,dat was verbode om magie te gebruiken.En toen begon ze te dansen maar dat meisje die magie had gebruikt had de grond glad gemaakt.Het andere meisje gleed uit en ze had haar been en haar nek gebroken. Een ander meisje ging haar uitlachen. Maar ze was betrapt door de politie. Het andere meisje werd naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis was een hele lange rij. Gelukkig waren ze aan de beurt. De dokters opereerde haar meteen. Ze moets nog een paar weken in het ziekenhuis blijven. Gelukkig was het snel over. Haar vriendinnen waren heel blij, toen ze hoorde dat ze weer beter was geworden. Gelukkig kon ze weer meedoen met de danswedstrijd. En ze begon te dansen. Iedereen vond haar pasjes heel erg mooi. En eindelijk had zei gewonnen.
anastasia choumpoulova 5a

GEHEIME MONSTERS. 3-10-2013

1998 geleden jaren.
twee manen gingen vechten.
thomo wint van zijn tegenstander.
hij mogt uit de gevangenis.
hij ging de woestijn in.
hij zag een schaduw.
het is een geheim.
met 4 klappen won hij van het monster!
JASPER 5AVan 2 t/m 13 oktober is er weer de jaarlijkse Kinderboekenweek; Klaar voor de start...een Kinderboekenweek vol sport en spel. De Kinderboekenweek gaan we samen vieren in het WereldTheater van 8 t/m 11 oktober 2013! Met sportieve lezers en voorlezers, sporthelden, een sport-spel en boekenkwis met mooie prijzen en nog veel meer....en je kan hier alvast meedoen met een van de wedstrijden...leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 mogen een sportverhaal schrijven en de groepen 1 en 2 maken een echte sporttekening!
Alle zelf geschreven verhalen en eigen tekeningen komen op deze webpagina en de allerbeste worden gehuldigd in het Wereldtheater!

SPORTIEVE VOORLEZERS, SPORTHELDEN EN CHEERLEADERS KUNNEN ZICH AANMELDEN BIJ DE MEESTER OF JUF IN DE KLAS!

Veel meer informatie, tips, boeken en nog veel meer over de
komende Kinderboekenweek is te vinden op de websites:

Informatie kinderboekenweek 2013
CPNB Informatie Kinderboekenweek 2013
Sport en spel Kinderboekenweek
Lessuggesties juf Anke Kinderboekenweek
Kinderboekenpraatjes
Kinderboekenmarkt Den Haag
Activiteiten bibliotheken Den Haagcustomisable counter