Tatutatu! Verkeer met Politie en BrandweerBij de groepen 1 en 2 zijn alle leerlingen druk bezig met verkeer. Prachtige zelfgemaakte auto's, verkeerspleinen en treinstations...de politie kwam er van alles over vertellen in het Wereldtheater met de groepen 2 en een aantal leerlingen uit de groepen 1 gingen op bezoek bij een grote brandweerkazerne! TatuTatu!

 
cool ik vind het cool bij de Ambulance
mo M EX leerling 8a

dit lijkt egt leuk uit
yagmur 3b

het ziet er wel heel erg leuk uit
dilara 7b


10 leerlingen uit leerjaar 1 zijn deze week op bezoek geweest bij een echte brandweerkazerne. 2 Brandweermannen hebben ons alles laten zien: de spuitwagen, de brandweerkleding, de duikauto, de duikpakken, de motor, de brandweerslangen en zelfs de slaapkamertjes van de brandweermannen. Ook was er een hele grote schaar om auto's open te knippen en mochten de kinderen een helm, zuurstofmasker en duikmasker op. De juffen en de kinderen waren diep onder de indruk, bedankt brandweermannen!!
Zelf een bericht sturen? Dat kan hier!
Bericht
Naam en groep
Berichten zonder afzender worden niet geplaatst dus vermeld wel je naam en groep!
Je eigen IP computer-internet-adres wordt automatisch mee verzonden.


customisable counter


 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.