Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afscheidsavond van de groepen 8Afscheidsavond van de groepen 8....alle leerlingen op Basisschool Onze Wereld zijn de afgelopen week komen kijken naar de musical 'De Blik op de Toekomst'. Woensdagavond 8 juli was de finale voor alle ouders, leerkrachten en leerlingen van de groepen 8. Een mooie en warme afscheidsavond voor alle genodigden in de aula!

 
REspect Voor deze School!!
Jah Tohg Iedereen die dit vind schrijf: RESPECT!
ik ga deze school nooit vergeten er is altijd een plekje voor jullie in mijn hart vriend :p ik zal jullie missen vooral de juffen en de meesters en ook juf maschja bedankt bedankt voor alles en jullie zullen het meschien irritant vinden maar ik ga de hele tijd voor onze wereld rond hangen doei ik zal jullie missen!!! dit zullen jullie niet van mij verwachten dat ik dit schrijf...
suia (eigenlijk oudleerling)8cEerst met z'n allen nog de allerlaatste keer de musical spelen, met veel dans, muziek en applaus van het publiek! Na de pauze was het tijd om samen te kijken naar de video van de werkweek....met tussendoor nog een lied gezongen door alle meesters en juffen van de groepen 8!
Kadootjes voor elkaar, bloemen en applaus voor alle spelers, zoenen, lachen en even huilen, opruimen en alle leerlingen van de groepen 8 mogen even uitslapen....Morgen nog even samen, de laatste foto's inplakken in je afscheidsboek en dan echt samen afscheid nemen van Basisschool Onze Wereld...Afscheid nemen is echt moeilijk.Het doet ook pijnlijk.Ik zal mijn beste en leuke basisscool nooit van mijn leven vergten.Ik beloof jullie dat ik af en toe langs komt. Ik mis mijn vriendin en vriendinnen nu en natuurlijk me beste en lieve meester Aglad.Schatjes ik zou van jullie nog houden.Ik vind het zooo jammer dat ik van mijn school verlaat.En ik wil namens juffrouws en meesters bedanken voor alles.Ik ga jullie allemaal bewaren in mijn hart en B,s Onze Wereld.B.s Onze Wereld ik zal je gaan missen.Ik zou nog deze website volgen en af en toe berichtjes sturen voor mijn beste,oude school.Helaas moet gaan vandoor.Doeiiiiiii mijn lieve school.
Birgen 8A {Ex leerling}