Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoera....ik heb mijn zwemdiploma!Donderdag vroeg in de ochtend gingen leerlingen uit de groepen 6 en 7 met de bus naar het grote zwembad in het Zuiderpark...na alle zwemlessen nu maar eens laten zien of je het allemaal zelf kan....een spannende en natte ochtend in het Zuiderpark: diploma zwemmen!

 Hooi allemaal
ik ben can gunes uit groep 6b
en ik ging namelijk: diploma zwemmen!


Het was heel erg spannend voor ons maar we hebben allemaal ons diplome gehaald en toen we allemaal ons diploma kregen was er ook nog een verassing voor de juf want die juf was jarig en we zongen en zongen maar door het werd een hele gezellig middag we moesten : borstkrol � rugkrol- buikzwemmen � rugzwemmen � duiken � watertrappen � enzovoort

de leerlingen uit de school onze wereld waren heel erg blij met hun diplome sommige haalde hun (A) en (b) En sommige alleen hun (A) en sommige zelfs (A) (B) (C) Voor die kinderen is er een verassing wat aan het einde van het jaar of volgend jaar gaan ze met Meester Henk duiken en toen we op school kwamen feliciteerden ze ons + we mochten klaserond het werk dus een hele leuke dag

can uit 6b
En wij zijn blij.
Hallo ik ben uygar en ik gaa over zwemmen vertelen.
In de zwemmbad moest ik voor a diploma gaan.
En ik vond het spanend het was niet echt moeilijk.
Maar ik heb het gelukig gehaald maar voor dat ik gehaald had de juf in de mikrofoon gepraat.
Ze vroeg aan de juffen oven we hadden gehaald toen zij de juf jaa iedereen was blij. en iedereen heefd gehaald. En wij zijn blij.

De groetenvan uygar6c


Hallo wij zijn Melisa en Bilal.
Ik ben Bilal en ik heb mijn A-DiPLOMA gehaald.
Ik ging eerst met kleren zwemmen toen moesten we gaan watertrappen en schoolslag goen.
En ik ben Melisa Develi ,En ik heb mijn B-Diploma gehaald.
Als eerste ging we met kleren zwemmen. En toen ging door het roode gat.
En dit was ons verhaal.
Groetjes van Melisa.DEVELI EN bILAL


toen had je pionetjes dan moesje met je ligaam draaie
Diploma zwemmen ik ben rojda ik zwemem voor me c want ik heb het vandaag gehaalt 29 janiari we gingen met kleren zwemmen met lange mauwe en lange broek en da moeste we onderde rode gat heen en dan dan moeste we onder de matje heen gaan en toen had je pionetjes dan moesje met je ligaam draaie en dan moesje op je buik gewoon en dan gingen we 3 keer op ons rug en dan moeste we eruit en dan gingen we ons kleren eruit halen en dan ginge we op ons rug druive en op ons buik druiven en op het laatst gingen we watertrappen en dan was het klaar toen ging de mevruow met het mikravon zegen of het gehaalt hebben of nuet hebben gehaalt en natuurlijk hebben we allemaal gehaald en toen de jufruow van zwemmen jarig was gingen we liedje zingen entoen kregen we ons diploma en toen gingen we ons aankleden en naar de bus gaan en dan naar school gaann en daar ware we weer dan . dit was het dan :)
rojda 6c

yheah yheah yheah
je gaat eerst voor berijde voor je A diploma.je begind in bad1.als je het goed doetga je verder. tot dat je in het.diepe bend en danleez.je borst crol en rugcrol school slag = op je buik +op je rug en dan als je.het goed doet ga je voor ja A Diploma!!!!!!!!!!!!! gaa je voor je c en dan .
zwemvaardigheid 1 en dan zwemvaardigheid 2 en later zwemvaardigheid 3 .en dan ben je klaar!!!!!!!!!!
yheah yheah yheah
busra en sharista groep 6a
borstkral en rugkral
toen ik ging zwemmen was het heel erg leuk,ze hadden daar heel leuk versierd en moesten we gaan zwemmen toen was meester Abdel en juf Ulker ook daar meester Abdel ging filmen en fotos maken wat we gingen doen daarna gingen we borstkral doen en daarna rugkral.daarna gingen we met ze allen in het water springen en in het water moesten we watertrapp- elen en dat was heel leuk want zo een jufrouw ging aftellen waneer we moesten springen.
daarna moesten we gaan zitten en kregen we ons....A DIPLOMA!!!!!!!
OKEE BEY BEY
mihriban en zeynep. 7C