Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een mier en een muis in het MuseonMier de Sloddermier is van alles kwijt....gelukkig kwamen de leerlingen uit de groepen 2 de mier en de muis in het Museon helpen om alle schatten te zoeken; een spannende speurtocht dwars door de grote collectie van het Museon. Dieren, skeletten, grote eieren, vissen, stenen en schelpen....samen met de muis werden gelukkig alle schatten weer gevonden! Klik verder voor veel foto's!

 
Woensdag 16 februari gingen we met de bus naar het museon.
Meester Mohamed, juf Mieke, de vader van Mert en de moeder van Samed gingen met ons mee.
We hadden er veel zin in en op de heenweg zongen we liedjes in de bus. We waren er heel snel. Toen we bij het museum waren aangekomen gingen we in een lange rij naar binnen. Er was een juf die ons meenam naar Muis. Muis vertelde over Mier die haar bijzondere schatten was kwijtgeraakt in het museum.Er waren bijzondere dingen te zien in het museum. Grote dieren en skeletten, zwerfkeien stenen en schelpen.Er waren ook vissen en een spel over kaken en eieren waarbij we het dier bij de kaak of het ei moesten zoeken. Maar er was nog meer om te zoeken want we gingen de schatten van Mier zoeken die ze in het museum was verloren. We keken op de foto's waar Mier was geweest en daar in de buurt lagen schatten die we in de verschillende groepjes verzamelden. Toen we dat hadden gedaan mochten we een beetje rondkijken en de meeste kinderen waren geboeid door de afdeling waar alles over de zee te zien was. Als laatste hebben we de schatten teruggebracht bij Mier en zij was er zo blij mee dat we allemaal een knuffel van haar kregen. Toen was het tijd om weer naar school te gaan met de bus. Het was een hele gezellige ochtend.

Groetjes uit groep 2d
Juf MiekeIn het Haagse Museon is heel veel te doen en te zien....
Klik hier verder naar de website van het Museon!
customisable counter