Vrijdag 12 juni 2015; weer een mooie en warme dag...de leerlingen van de groepen 6 en 7 gaan op schoolreis helemaaaaal naar de Efteling! Plattegrond met alle attracties bestudeerd, zonnebrand mee....5 bussen vol zwaaiende kinderen en veel ouders vertrokken al vroeg naar de Efteling in Kaatsheuvel en kwamen lekker laat weer terug in Transvaal in Den Haag!

het was supeeeerrr leukkk ik ben in de pyhton geweest en joris en de draak, vliegende hollander, vogelrok, spookslot,piranha, bobsleen,doolhof,en nog veeel meeer het was de beste dag ooit. volgend jaar naar kamp en dan dag dag Onze Wereld :( Efteling supeerrr leukkk met Meester Hans jammer genoeg kon juf Sophie niet mee en meester Engin vanwege hun knieen :(. op het laatst kregen wij een ijsje en het was zo warm maar het was wel tof en super leukk. eindelijk dacht ik toen yesss!!!!!! super leuke dag gehaddd!!!!!!!!!!!!!!!Erva Yilmaz 7a

 

 

Meer foto's en veel video in het komende WERELDNIEUWS!
Reageren? Klik op de brievenbus en stuur je bericht!

customisable counter


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.