Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Concert Kinderkoor DIPASARO in het openluchttheater ZuiderparkSamen zingen in het openluchttheater Zuiderpark!
Na wekenlang oefenen en een extra repetitieweekend waren ze er helemaal klaar voor...op vrijdag 15 september 2006 gaf het kinderkoor DIPASARO een lekker warm concert voor scholen uit de Schilderswijk en Transvaal.

 
Kinderkoor DIPASARO bestaat uit leerlingen van basisscholen uit de Schilderswijk en Transvaal. Elke maandag- en woensdagmiddag wordt er stevig gerepeteerd onder leiding van Ger van Dijk. Deelnemende scholen aan dit project zijn: de Prinses Marijkeschool, de Prinses Ireneschool, Basisschool 't Palet, de Van Ostadeschool, Shri Vishnuschool, Paul Krugerschool, de Springbok en Basisschool Onze Wereld.Alle scholen kwamen met klassen vol naar het openluchttheater Zuiderpark en konden luisteren maar ook meezingen en meeklappen. Een warm concert!
Binnenkort starten nieuwe repetities met veel nieuwe kinderen....
In december zingt kinderkoor DIPASARO op het Haags Kerst en Lichtfeest in de Houtzagerij.